2777
2789
عنوان

در چه حالید چرا هنوز نخوابیدین⁉️🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 18799 بازدید | 488 پست
اگه یکی دوماه بعد خوب نشد برو ریمو کنببخشید ابروهای خودتون مگه خوب نبود که میکرو کردین؟به نظر من ابر ...

خوب نبودن ولی مال خودم بودن 

همکارم نشست زیر پام منم عقلم کار نکرد 

پاشدم رفتم حتی تو سالنم دلم میگفت پاشو بزن بیرونت

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه بهش میزنی چرا ندیده مردم رو قضاوت میکنی بنده خدا شوهر دارهاگر یکاره خطش عوض کنه به شو ...

اخه این چه حرفیه، چه بهونه اییه

یه خط عوض کردن هرچی ام سختو با توضیح همراه باشه خیلی بهتر از عواقب ادامه این رویه س

الان چیزی از توش در نیاد چند ماه دیگه در میاد اونموقع بیا و جمش کن

خودشون عاقبت به خیر و سلامت و خوشبخت باشن همین بزرگترین چیزیه که من میخام از دنیامرسی عزیزم ❤️

خواهش میکنم انشالله❤️❤️❤️

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

خوب نبودن ولی مال خودم بودن همکارم نشست زیر پام منم عقلم کار نکرد پاشدم رفتم حتی تو سالنم دلم میگفت ...

انشالله دفعه ی بعدی یه جای بهتر میری❤️

غصه نخور

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

خفه بمیر اره دیگه امثال تو انقد تو اینوخبران‌که معلوم نیست زحدگی چند نفرو ب لجن کشیدین

لطفا دعوا نکنین تو تاپیک من 

برین یه جای دیگه

چرا که نه من پایه ام

بیا پی وی یه چیزی بگم بهت🤫🤫🤫

اعصابم خورده 😞شوهر دوستم بهم پیام میده هرچی ام بلاک میکنم فایده نداره یا سیم‌کارت میخره باز با با گ ...

چه بدخیلی خطره برا  زندگیت هنین   بهونه کن  قط رابطه کن 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
اونوقت آبروی من نمیره پای شوهرم و دوستم نمیکشن وسط ؟

چرا  کلا  ابرو ریزی میشه همون خودت  قط رابطه کن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
عزیزم مرض دارم ایستگاه کنم من بااین دوستم ۱۵ساله رفتو آمد دارم حتی مادرامونم دوستن این وسط خون راه م ...

اره خونی این وسط میریزه  اصلا نگو خطره  اخرش  همه چیز سر تو خالی میشه  همین که بهونه  داری  کافیه  بی سر صدا تموم کن

😐معلومه توام یکی مثل اونی ها اصلا گیرم. من سلنا گومز زن خودش زشت روز اول کور بود رفت گرفتش؟

حالا جو نگیردت 

جنبه نداری بحث نکن 

من اونقدر چشم و دلم سیر هستش که به یه یک متر و نیمی گیر ندم 

مراقب صحبت کردنت باش