2777
2789

با بوش سر درد میگیرم، یکی ببینم می کشه استرس می گیرم دست خودم نیست..

اون وقت اکثرا تو مهمونی های فامیل همسرم اتفاق میوفته

و با این که همسرم می دونه چقدر بدم میاد بازم انتظار داره بدون عکس العمل تو مهمونی ها بشینم و حتی ناراحتم نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

وحشتناک 

ولی الان میبینم دخترا بیشتر از پسرا سیگار قلیون میکشن 😐😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اگه کسی کنارم بکشه من به سرفه میفتم... وبه نظرم خیلی  کار خزه ای 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

من بوشو حس کنم.. تنگی نفس میگیرم

کسی میدونه چرا؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

لامصبا انگار دودکشن،میگن ما معتاد نیستیم ولی دم به دقیقه یا سیکار میکشن یا ق ل ی و ن🤢

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هر روز میکشی قلیون

قبل ازدواج بله تا بکسال بعدازدواجم همین روال بود بعددیک همسرم نمیزاره چون مشکل قلبی دارم فقط گاهی بیرون بریم جنگلی دریاایی چیزی میکشم 

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻