2777
2789
عنوان

در چه حالید چرا هنوز نخوابیدین⁉️🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 18799 بازدید | 488 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون منظورتون تو کوچه هست دیگه

نه تو خیابون

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

خدا نسل همچین مردایی رو منقرض کنه

الهی امین بگو تو اگه مرد حسابی بودی الان بالا سر زن باردارت بودی ن بیای خیانت کنی و خوش رقصی کنی و دام پهن کنی واسه رفیقش فردا چ معلوم باز بلهوسیت گل کنه دنبال کی را بیوفتی

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

مگه میشه!!!خب حتماً مهره مار داری 😂😉

از کی تا حالا خوش رقصی ی مرد بلهوس واس رفیق خانم باردارش ب مهره مار نیاز داره یعنی می خوای بگی این نامرد خائن اینقدر ارزشمنده !!!!این بی وجود ب زن باردارش ک هیچ ب بچه تو شکم ک از خودشه رحم نکرد پدری و با خیانت شروع کرد در حقش دقیقا مهره مار برای کجای این بلهوس نیازه معذرت می خوام ب حیوان ماده هم رحم ندارن اینجور نامردا چ رسه ناموس مردم!!!!

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

سلام گل ام سفر بودم تازه رسیدمحیف شد ☹️همیشه ۵ شنبه شبا تا ظهر شنبه نیستم

نه حیف نشد اصلا امشب میتونیم حرف بزنیم😘

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بزرگ تر بشن میشن عصای دستت❤️❤️❤️😍😍خدا حفظشون کنه برات

خودشون عاقبت به خیر و سلامت و خوشبخت باشن همین بزرگترین چیزیه که من میخام از دنیا

مرسی عزیزم ❤️

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️