2777
2789

مادرشوهرم سنش بالاس خیلی دوسش دارم ترس از دست دادنش داره دیوونم میکنه یک هفته ایی هست حالم بده نمیدونم چرا حس میکنم قراره برای همیشه  بره عصر رفتم خونشون اماده شد بره مسجد خیلی منتظرش شدم دیر اومد حالم بد شده از فکر نبودنش خونشون آرامش عجیبی داره همون ارامش عجیب لعنتی قبل فوت پدرم 😔😕

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

ب دلت بد راه نده خودتو مشغول کن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب دلت بد راه نده خودتو مشغول کن

از وقتی بابام رفته دلم نمیخواد دیگه هیچ عزیزی به این زودیا بره 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

خدا حفظش کنه

الهی آمین 

کاش ادم با عزیزانش میمیرد 

عمریست خداست نگرانی شما چیزی رو حل نمیکنه بسپاربه خودش.خداحفظ کنه براتون

الهی آمین 

حتی حس و حال و هوای اون روزا هم از یاد نمیرهخدایا کاش هیچکس مرگ پدر مادر نبینه خیلی سخته😭😭 روح همه ...

الهی امین خیلی حالم بد شده خیلی 

حتی حس و حال و هوای اون روزا هم از یاد نمیرهخدایا کاش هیچکس مرگ پدر مادر نبینه خیلی سخته😭😭 روح همه ...

منکه بعد مرگ پدرم دیگه خوشی ندیدم ..........انگار خوشی رو با خودش برد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

از وقتی بابام رفته دلم نمیخواد دیگه هیچ عزیزی به این زودیا بره

الهی بمیرم برات آبجی🫂😭 باباهامون حیف شدن مظلومانه پر کشیدن 😔

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

اره بخدا هیچ داغی بالاتر از داغ عزیز نیست انشاالله این حستون الکی باشه

الهی آمین دخترم دوید باهاش بره مسجد کوچیکه دخترم گفتم انشالله سال دیگه با مامانجون میری یه خنده ایی کرد مادرشوهرم ته دلم خالی شد