2777
2789
عنوان

حالم بده حس میکنم مادرشوهرمو قراره از دست بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 39 پست

اخ امان از حس های اینجوری 

روزی ک بابای عزیزم فوت کرد برای اولین بار سرتا پا مشکی پوشیده بودم و تو ظهر بود ک حالم بد شد چند دقیقه و قلبم گرفت بیرون بودم

تو ی کوچه وایسادم حتی دخترداییم باهام بود گفت بیا بریم بابام اومده دنبالمون گفتم برید میام

از اون موقع بیحال شدم حالم بد شد تا رسیدم خونه خواستم ب بابام زنگ بزنم اخا گفته بود عابربانکتو درست کن تا برات پول بزنم

هیچوقت امکان نداشت گوشی بابام خاموش باشه هر چی زنگ زدیم گفت خاموشه تا یکی زنگ زد گفت بابام تصادف کرده دلم ریخت

نمیگفتن فوت شده بابام پشت صندلی ماشین گیر افتاده بود و از خونریزی داخلی فوت کرده بود 

خیلی سخت بود با اجر میزدم تو سرم ولی نزاشتن درست عزاداری کنیم داییم اومد ما رو برد خونه ی مادربزرگ مادریمون 

الهی کسی داغ عزیز نبینه آدم دیگع ادم سابق نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه بعد مرگ پدرم دیگه خوشی ندیدم ..........انگار خوشی رو با خودش برد

هر لحظه قیافه بابای خوشگلم جلو چشمامه😭

من اون روز که فهمیدم بابام مریضه مُردم کلی اتفاق تو زندگیم افتاد ذره ای خوشحال نشدم اطرافیانم هر چی اصرار میکردن بخند لبخند بزن نمیتونستم😔

بابای منو دکترا جواب کرده بودن ولی بابای من منو بعد اینکه سرسامون داد برام جشن گرفت عروسیمو دید رفت😭😭😭😭😭 کاش من به جاش میمردم کاش من به جاش مریض میشدم اون نمیشد 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

اخ امان از حس های اینجوری روزی ک بابای عزیزم فوت کرد برای اولین بار سرتا پا مشکی پوشیده بودم و تو ظه ...

😭😭😭😭خدا رحمتش کنه وای خیلی سخته

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

حالا تلقین نکن ب خودت بدبخت بمیره آدم هرچیو هی تکرار کنه همونجوری میشه یادمه الکی هی میگفتم فلانی قر ...

نه والا خدا نکنه بمیره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

هر لحظه قیافه بابای خوشگلم جلو چشمامه😭من اون روز که فهمیدم بابام مریضه مُردم کلی اتفاق تو زندگیم اف ...

دلتنگی بعد فوتشون ادمو میکشه 

هر لحظه قیافه بابای خوشگلم جلو چشمامه😭من اون روز که فهمیدم بابام مریضه مُردم کلی اتفاق تو زندگیم اف ...

روزی که فهمیدیم بابام مریضه مادرم گفت دیگه خوشیامون تموم شد......................همونم شد.....................هیچ اتفاق خوبی برام نیفتاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

روزی که فهمیدیم بابام مریضه مادرم گفت دیگه خوشیامون تموم شد......................همونم شد........... ...

آره همینطوره دیگه زندگی معنی نداره دیگه هیچی رنگ نداره غذاها طعم نداره 😔

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!