2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا 

همه با یه سری مشکل بزرگ شدن 

یکی کمتر یکی بیشتر 

من بچه بودم بابام یه بیماری شبیه ام اس گرفت هی بیشتر از کار افتادن اندامش و طبق حرف پزشکش بعد دو سال فوت کرد 

مامانم ازدواج کرد دوباره 

بابام خیلی خوب بود با من ولی با داداشم از سر پدری کردن نه بدی ولی نمی‌ساخت دعواش میکرد 

اما خودم از کلاس سوم مشکل اعصاب پیدا کردم و تا چند سال پیش درگیرش بودم

آره واقعا همه با یه سری مشکل بزرگ شدن یکی کمتر یکی بیشتر من بچه بودم بابام یه بیماری شبیه ام اس گرفت ...

وای خدای من🫠

ایشالا از این به بعد زندگیت روال باشه و خدا پدرتونو بیامرره روحشون شاد 

شانه ات را دیر آوردی 

من ازلحاظ عاطفی مشکلی نداشتم خانواده خوبی داشتم مادره خوبی خواهرای خوبی ولی زن داداشام خیلی اذیتمون کردن سه سالم بودبابام فوت شدمجبورشدیم ب خاطردخالتاشون توازدواج خواهرام مهاجرت کنیم خیلی فقیری کشیدیم خیلی.

وای خدای من🫠ایشالا از این به بعد زندگیت روال باشه و خدا پدرتونو بیامرره روحشون شاد

ممنونم ازتون 

همینه زندگی دیگه هر کسی به جور 

دختر خالم بچگی فوق‌العاده خوبی داشت 

همش سفر ، تک دختر ،نازو نعمت و آرامش ولی یه زایمان دوقلو داشت که جفتشون از بین رفتن 

خیلی اذیت شد بعد هم ام اس گرفته خودش 

خلاصه هر کسی یه جور 

خدا کنه خدا کمکمون کنه و تو سختی ها ایمان و توکلمون قوی باشه و بتونیم شکر ، دعا و صبوری کنیم 

بد و خوب باهم شد 23 سال از عمرم ولی گاهی دلم میسوزه برای اون همه سختی که حقم نبود دلم برای خودم خیلی میسوزه وقتی یادم میافته الان بهتره وضع زندگیم بازم خداروشکر

در آخر خدا نگذره از همه اون کسایی که باعث شدن زندگی بهمون سخت بگذره

من ازلحاظ عاطفی مشکلی نداشتم خانواده خوبی داشتم مادره خوبی خواهرای خوبی ولی زن داداشام خیلی اذیتمون ...

برای چی بخاطره زن داداشت مهاجرت کردید ؟ 

شانه ات را دیر آوردی 

بد و خوب باهم شد 23 سال از عمرم ولی گاهی دلم میسوزه برای اون همه سختی که حقم نبود دلم برای خودم خیلی ...

ای خدااا 

منم ۲۱ سال اما ۴ ساله دارم بدترین سال های عمرم رو تجربه میکنم 

شانه ات را دیر آوردی