2777
2789

خواهرم و شوهرش خیلی وقته تو مشکل هستن و الان دیگه بابام میگه باید طلاق بگیری،دو تا بچه داره یکی12سالشه اون یکی تازه رفته9سال 

شوهرش مواد مصرف میکنه گل هم میکشه ،دست بزن داره و زیاد نمیتونه خرج خونه بده ،اما خواهرمم یکساله قرص اعصاب مصرف میکنه 

شوهرش گفته بچه ها رو نمیدم به تو بر میدارم میرم قانون هم به تو بچه نمیده قرص اعصاب میخوری اینم از ترسش نمیتونه طلاق بگیره بخاطر بچه ها و دوری ازشون

کسی تجربه داره؟

الان اعتیاد خود آقا هم مسئله‌ست. اینجوری نیست که پدر دست بالا داشته باشه.

اگه وکیل خوب داشته باشه ممکنه بتونه حضانت بچه‌ها رو از پدره بگیره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص  اعصاب بخوره 

والاازدست شوهرش به اون روزافتاده 

وقتی شوهزش نباشه نمیخوره 

میخواد بترسونش هیچ ربطی نداره 

الان نصف ملت دارن قرص میخورن 

بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت

بچه ها نارسایی قلبی خوب میشه؟؟؟؟؟ توروخدا تکه میدونین بگین

عشقم نارسایی قلب داره وضعیت قلبش استیل نیست

دارم میلرزم از استرس توروخدا اگه چیزی میدونین بگین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخاطر مصرف زیاد قرص پروپرانول اینطوری شده 

کاربری دست 2نفر هست! 

الان اعتیاد خود آقا هم مسئله‌ست. اینجوری نیست که پدر دست بالا داشته باشه.اگه وکیل خوب داشته باشه ممک ...

یه فامیل داشتیم ک معتاد بود موقع طلاق حضانت پسرشو دادن بهش ، جوری معتاد بود ک همه چیز خونشو فروخته بود خونش به فرش نداشت ولی دادگاه بچه رو داد ب اون ، البته ک وکیل خوب هم مهمه 

یه فامیل داشتیم ک معتاد بود موقع طلاق حضانت پسرشو دادن بهش ، جوری معتاد بود ک همه چیز خونشو فروخته ب ...

بعضی قاضیا خیلی خرابن. کلا یه فاز زن‌ستیزی دارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻