2777
2789

سلام 

من ۳۳ سالمه با یه آقایی میخوام دیدار حضوری داشته باشم به قصد ازدواج 

ولی خیلی ساده هستم و زود شخصیتم لو میره

😶😕😐

اگه میشه منو راهنمایی کنید که چگونه رفتار کنم که ساده و اسکل بنظر نیام ؟؟

صحبت نکن

زیاد نخند جدی باش

بذار اون حرف بزنه

خیلی ذوق نداشته باش

حرفی پرسید کوتاه جواب بده بعد اگه میشد بپرس شما چطور؟ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

از یه ساده به یه ساده دیگه:

زیاد حرف نزن ک همه چی تو بریزی رو دایرع

اول فک کن بعد حرف بزن چرت نگو

حرفاتو قبل رفتن هلاجی کن نری تته پته کنی 

اماده هر حرفی از جانبش باش ک چطور جواب بدی عین بز واینستا نگاش کن

قرار نیس با هر حرفش موافقت کنی

عین منگولا همش لبخند نزن 

سوالات اساسی بپرس ن تو این سن رنگ مورد علاقه و فلان

همین دیگه فعلا یادم نمیاد امیدوارم بابت ادبیاتم ناراحت نشده باشی

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه ساده به یه ساده دیگه:زیاد حرف نزن ک همه چی تو بریزی رو دایرعاول فک کن بعد حرف بزن چرت نگوحرفات ...

قربون ادبیاتت برم چقدر کوبیدیمون تصمیم گرفتم دیگه ساده نباشم راه راه باشم بخدا

از راه راه به یه ساده خوش قلب

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

تاپیک من رو با عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

قربون ادبیاتت برم چقدر کوبیدیمون تصمیم گرفتم دیگه ساده نباشم راه راه باشم بخدااز راه راه به یه ساده ...

والا من با همین ادبیات با خودمم حرف میزنم ولی باز از خریتم کم نمیشه در عمل نشون نمیدم دیگه مث غلام شمر ب خودم فحش میدم ای کر گوش مکن فراموش🤣

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

والا من با همین ادبیات با خودمم حرف میزنم ولی باز از خریتم کم نمیشه در عمل نشون نمیدم دیگه مث غلام ش ...

😅😅دور از جونت 

منم هیجان نمی ذاره خودمو کنترل کنم :/

😅😅دور از جونت منم هیجان نمی ذاره خودمو کنترل کنم :/

من وقتی تو ی جمعی میرم متاسفانه تنها میرم عقلم خونه میمونه💔

من وقتی تو ی جمعی میرم متاسفانه تنها میرم عقلم خونه میمونه💔

بشر چقد بامزه حرف می زنی

لبت خندون و دلت شاد باشه همیشه 

بشر چقد بامزه حرف می زنیلبت خندون و دلت شاد باشه همیشه

مرسی🧡 ولی هندونه زیر بغلم نزار که ب خودم غره میشم فردا رفتم بیرون انقد مزه میریزم بگن یارو کم داره 😂

وایییی این منم اصلا وقتی هیجان زده میشم عقلم باهام قهر میکنه 🤦🏻‍♀️

من همش فک میکنم نکنه پیر بشم هنوز تنها برم تو جمع🤦‍♀️

مرسی🧡 ولی هندونه زیر بغلم نزار که ب خودم غره میشم فردا رفتم بیرون انقد مزه میریزم بگن یارو کم داره ...

گآهی خوشمزه بازی زیادی برای پنهون کردن چیزیه

اگه از این حست ناراحتی حتما بگرد پی علتش 

وگرنه که واقعا خیلی شیرین صحبت می کنی

گآهی خوشمزه بازی زیادی برای پنهون کردن چیزیهاگه از این حست ناراحتی حتما بگرد پی علتش وگرنه که واقعا ...

چقد خوب ادمو میفهمی تراپیستی؟ اخه این حجم از شعور و اهمیت اونم ب ی ادم رندوم کم میبینم تو کسی

دلقکا همیشه غمگین ترن💔

قربان شما لطف داری 💗💗🙂

چقد خوب ادمو میفهمی تراپیستی؟ اخه این حجم از شعور و اهمیت اونم ب ی ادم رندوم کم میبینم تو کسیدلقکا ه ...

لطف داری

نه رشته ام فیزیک ولی خیلی سعی کردم خودشناسی کنم

اینطوری فهمیدم