2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه بهم برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6331 بازدید | 152 پست
ی فرثت دوباره بدههرچی سن بالاتر بره تنهای سخت ترهبچه داری سخت ترهفشار زندگی بیشتره ی فرصت دوباره بده ...

پسرم خیلی باباشو میخواد .من تو این مدت هم خواستگار داشتم اما رد کردم چون پسرمو ازم میگرفت

خودش گفته درصورتی باهات بمونه که ازدواج نکنی تحت هیچ شرایطی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ازدواج نمیکنم دگ.تنهایی و دوس دارم چون هرکار میکنم کسی نیس عذابم بدهیه پسر دارمفقط فشار زندگی رو ...

به همین پسرت برس انشاالله بزرگ که شد کمکت می‌کنه 

عزیز من الان همه فشار زندگی روشونه همون میلیاردر رو هم از نزدیک ببینی داد میزنه....

فشار زندگی قابل حله یه کم تلاش کنید یه کار مناسب و انشاالله یه موقعیت خوب خیلی بهتره از برگشتن به یک ...

خیلی تلاش کردم خودم لیسانسم حتی خواستم فوق بخونم دیدم خرجم نمیرسه .و دنبال کار که بخدا همیشه هستم 

دقیقا و اینکه پسرم همش هرشب میگه کاش بازم تو بابا پیش هم بودید😭

خب ببین اگر واقعا نمیتونی از پس هزینه ها بربیای قبول کن 

ولی انتظار تعهد و وفاداری نداشته باش. جوری که انگار فقط هم خونه هستید و برات مرده هست .نباید انتظار داشت از همچین ادمی. ولی بتونی شاید راحت زندگی کنی بدون اینکه کار کنی 

اما قبل عقد اول خونه بزنه بنامت بعد

به همین پسرت برس انشاالله بزرگ که شد کمکت می‌کنه عزیز من الان همه فشار زندگی روشونه همون میلیاردر رو ...

چی بگم .من بجا مهرم یه خونه خواستم درب و داغونه اونو داده بخاطر پسرم نشستیم 

وگرنه چکار میکردم؟ بیچاره بودم 

دقیقا و اینکه پسرم همش هرشب میگه کاش بازم تو بابا پیش هم بودید😭

ب حرف بچه های اینجا گوش نده اینا اکثر شوهر ندارن

حتی بچه ندارن ک بدونن بچه بی مدر بزرگ کردن یعنی چی

زندگی بدون مرد چرخوندن یعنی چی

اینجا اکثرا بلانسبت جمع بچه سال و خیلی مدعی حرف میزنن بعد ک سنو میپرسی خنده ات میگیره از این همه ادعای توخالی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به همین پسرت برس انشاالله بزرگ که شد کمکت می‌کنه عزیز من الان همه فشار زندگی روشونه همون میلیاردر رو ...

کاملا درسته فشار رو همه هست برای بچه هم با یا مشاور قوی مشورت کنید. راه حل داره حتما حتما ... خدا بنده خوبش رو تنها نمیذاره

چی بگم .من بجا مهرم یه خونه خواستم درب و داغونه اونو داده بخاطر پسرم نشستیم وگرنه چکار میکردم؟ بیچار ...

برگرد اسی

خونه داده خوبا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خب ببین اگر واقعا نمیتونی از پس هزینه ها بربیای قبول کن ولی انتظار تعهد و وفاداری نداشته باش. جوری ک ...

اخه دست بزن هم داشت.البته من حرف بد میزدم منو میزد درصورتیکه کاریش نداشتم نه

خوذش جدایی و خواست .گفت برو نمیخوامت

وگرنه منه احمق هنوزم پیشش بودم