2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه بهم برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6331 بازدید | 152 پست
بخاطر بچمون ج میدممیگه خیلی تغییر کردم منو ببخش بدی کردمو چه میدونم ازین حرفا

جالا ی فرصتی بده بهش

چون خودتم دیدی بقیه مردا هم معرفتی ندارن،حداقل این ک پدر بچتا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالا ی فرصتی بده بهشچون خودتم دیدی بقیه مردا هم معرفتی ندارن،حداقل این ک پدر بچتا

چه فرصتی 

توبه گرگ مرگه 

هیچوقت کسی زاتش تغییر نمیکنه 

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

توبه گرگ مرگه.. بلاکش کن. دوباره خامش نشی. در مورد بچه هم بزار به پدریا مادرت پیام بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شاغلی؟

شغل دائم ندارم خیلی دنبال شغل بودم تا دیدن مطلقه م یا رد کردن یا درخواست دادن😔

من تدریس خصوصی میکردم فصل مدارس اما خیلی کم پول میدن یا نمیدن یا باید بدویی دنبال حقت .خیلی سختی کشیدم.

این مبگه خونه میخرم بنامت میزنم ماشینم.بعد بیا تو زندگیم

اره ازدواج نمیکنم دگ.تنهایی و دوس دارم چون هرکار میکنم کسی نیس عذابم بدهیه پسر دارمفقط فشار زندگی رو ...

ی فرثت دوباره بده

هرچی سن بالاتر بره تنهای سخت تره

بچه داری سخت تره

فشار زندگی بیشتره 

ی فرصت دوباره بده

الان جوانی حرفای منو درک نمیکنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کسی که به خاهرزادشم رحم نکنه بچت اونو نبینه بهتره ظاهرا..

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...

اره ازدواج نمیکنم دگ.تنهایی و دوس دارم چون هرکار میکنم کسی نیس عذابم بدهیه پسر دارمفقط فشار زندگی رو ...

فشار زندگی قابل حله یه کم تلاش کنید یه کار مناسب و انشاالله یه موقعیت خوب خیلی بهتره از برگشتن به یک خیانتکار به نظرم روانی و مریض