2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه بهم برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6331 بازدید | 152 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت و شاید بشه بخشید ولی بی ناموسی و نه!

عاشق خواهر زاده🤐🤐🤐🤐🤐🤐

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

اسی جان منم شوهر سابقم میگه برگرد خودش گفت اخلاقمون نمیخوره به هم و هزاااار بار جلو دادگاه گفت اونجام تو فلان چیز مادرت یا ....مادرتو بکنم و بابامم زد جلو دادگاه موقع جهاز اوردن هزار بااار خوردم کرد و به تمکین محکومم کرد و هزار بلا سرم اورد 

خیلی تلاش کردم خودم لیسانسم حتی خواستم فوق بخونم دیدم خرجم نمیرسه .و دنبال کار که بخدا همیشه هستم

این که خیلی خوبه...

فکر کنید لیسانس نداشتيد اونوقت برای کار خیلی سخت تر میشد...

چی خوندید کدوم دانشگاه؟ 

خواهرزاده؟ حالت خوبه اصلا تاپیک زدن داره این آدم منحرف جنسیه! برو تو سوابق ببین چقدر گندکاری دیگه کر ...

حالم خوبه؟ نه خوب نیستم وگرنه تاپیک نمیزدم

خواهرزاده ای داشت که خیلی بیشرف بود اون درخواست رو داد اول .پیاماشونم هنوز دارم 

چی بگم .من بجا مهرم یه خونه خواستم درب و داغونه اونو داده بخاطر پسرم نشستیم وگرنه چکار میکردم؟ بیچار ...

همینم بهتر از تو کوچه خیابون موندنه‌ اونم برا یه خانم تو این اوضاع خراب!

الان یه سری افراد هستن که دوست دارن حداقل یه حیاط داشته باشن که احساس امنیت کنند اما...

پس داری عزیزم قدر همین خونه داغون رو هم بدون انشاالله خدا خودش کمکت کنه در آینده بهترشو بخری

اخه دست بزن هم داشت.البته من حرف بد میزدم منو میزد درصورتیکه کاریش نداشتم نهخوذش جدایی و خواست .گفت ...

خب بعد برگشتت یچیزایی رو باید تغییر بدی

1.تو صرفا برای پسرت برمیگردی

2 و بخاطر پول و ساپورت مالی

پس باید انتظار تغییر ازش نداشته باشی عزیز من. جواب بدی که چی بشه مگه تغییر میکنه؟

ولی قبل عقد کردن حتما چیزی بنامت کن بعدش

ولی دیگه حداقل بعد برگشت بخاطر ارامش بوه ات دهن به دهن این مرد نذار 

انشالله که همه چی خوب پیش بره

اخه دست بزن هم داشت.البته من حرف بد میزدم منو میزد درصورتیکه کاریش نداشتم نهخوذش جدایی و خواست .گفت ...

نروواقعا نرو ... ایندفعه بدتر میشه همه چی 

میدونم بی پولی سخته 

به بچت گوش نکن اون ک نمیدونه باباش چقد مریضه یهو دیدی با بچه خودش... 

کاش واقعا ی کار خوب پیدا شع برات

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ب حرف بچه های اینجا گوش نده اینا اکثر شوهر ندارنحتی بچه ندارن ک بدونن بچه بی مدر بزرگ کردن یعنی چیزن ...

آفرین تمام حرفایی که زدیو زندگی کردم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید