2777
2789
عنوان

ترجمه کتاب با سانسور

69 بازدید | 11 پست

چرا وزارت فرهنگ و ارشاد فکر میکنه از کل جمعیت ادبی ایران بیشتر میفهمه ؟؟؟ چرا کتابو سانسور میکنن خب کاش اصلا ترجمه نشه ... و مهم تر از اون چرا بعضی از مردم شریف ایران که مذهبین دفاع میکنن از این امر ؟؟؟؟؟ سانسور 100000 تا عیب داره و حتی سانسور بعضی کتاب های شاهکار باعث لطمه به جامعه میشه مثلا ازادی بیان رو میگیره ... حس میکنم با این کار تن همه نویسنده های خوب تاریخ تو گور میلرزه 😐😐😐البته خیلی خوبه که انتشاراتی های الان سانسورو دورمیزنن و به راحتی همه مطالبو جا میدن داخل کتاب واقعا دمشون گرم ... نظر شما چیه ؟؟؟؟

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️

موافق سانسورم. دلیلی نداره چون ی نویسنده با ی سری مطالب نامناسب میتونه اثر هنری خلق کنه ذهن خواننده هم آلوده بشه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

والا به عنوان کسی که قبلا مخالف سفت و سخت سانسور بود الان فقط میتونم بگم بعضی سانسورا واقعا لازمه. خیلی عذرمیخوام ولی همین خودار..ایی که الان دامن گیر همه جوونا شده استارتش از افکار و تصاویر میخوره. خدا میدونه چه نحسی عظیمی داره و به شخصه با چه مصیبتی ترکش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به عنوان کسی که قبلا مخالف سفت و سخت سانسور بود الان فقط میتونم بگم بعضی سانسورا واقعا لازمه. خ ...

متاسفم ولی کتاب ها رده سنی دارن قرار نیست برای بچه 10 سالت قمارباز بخونی یا واسه کسی که جنبشو نداره و بد نیست بدونید هیچ نویسنده ایرانیی موافق سانسور نیست اون نویسنده ای رو درک میکنم که نذاشت کتابش زیر دست وزارت بره و سانسور بشه چون برای هر کلمش زحمت کشیده بود ...

موافق سانسورم. دلیلی نداره چون ی نویسنده با ی سری مطالب نامناسب میتونه اثر هنری خلق کنه ذهن خواننده ...

فقط محتوای نامناسب سانسور میشه ؟ کاش همین بود چون خیلی چیز های دیگرو هم از جمله مسائل سیاسی سانسور میکنن و باعث میشه هیچ شهروند معمولی نتونه چیزی در این مورد بدونه در واقع دارن گوش و چشم خواننده رو میبندن در ضمن گاهی وقتا همون صحنه باعث میشه داستان بهتر باشه و پیام داستان بهتر منتقل شه در واقع بعضیاشون نیاز دارن و کتاب رده سنی داره . سانسور تو همه کشورا هست اما در یه حدی نه مثل کشورمون که اگه ولش کنی جملات عاشقانه هم سانسور میکنه😂😂😂

فقط محتوای نامناسب سانسور میشه ؟ کاش همین بود چون خیلی چیز های دیگرو هم از جمله مسائل سیاسی سانسور م ...

مطلب سیاسی رو نمیدونم مثال بزن. ولی اینجا سانسور یکم سلیقه‌ایه. یعنی ممکنه ب نظر ی نفر فلان مطلب سیاسی مشکل داری باشه به نظر یکی دیگه نباشه. این جدا از اینه که اون مطلب واقعیت داره یا نه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

کسایی که مخالفین میشه نظرتونو نگین چون من میدونم بی شمار مخالف داره حرفم که البته بی شمار موافق هم داره ... اونایی که موافقین بیاین درددل کنیم 😥😣

مطلب سیاسی رو نمیدونم مثال بزن. ولی اینجا سانسور یکم سلیقه‌ایه. یعنی ممکنه ب نظر ی نفر فلان مطلب سیا ...

نویسنده ای که واقعا خوب باشه ( توجه داشته باش واقعا خوب باشه نه مثل نویسنده های الان ) مثلا فیودور داستایفسکی رو مثال میزنیم اون حتی واسه همون یه صفحه ایم که سانسور میکنن زحمت کشیده و خب کتاباش واسه هر سنی نیست . بقول یه شخصی انگار دارن سر مونالیزا چادر سر میکنن ... هعی

مطلب سیاسی رو نمیدونم مثال بزن. ولی اینجا سانسور یکم سلیقه‌ایه. یعنی ممکنه ب نظر ی نفر فلان مطلب سیا ...

کتابای سیاسی جورج اورول مثلا خیلی وقتا بخاطر مطالب سیاسی سانسور میشه

متاسفم ولی کتاب ها رده سنی دارن قرار نیست برای بچه 10 سالت قمارباز بخونی یا واسه کسی که جنبشو نداره ...

رده سنی حداقل تو ایران رعایت نمیشه همون بچه ۱۰ساله الان بیشتر از ننه باباش به هرجور محتوایی دسترسی داره

رده سنی حداقل تو ایران رعایت نمیشه همون بچه ۱۰ساله الان بیشتر از ننه باباش به هرجور محتوایی دسترسی د ...

خب دیگه پس مشکل از کیه ؟؟؟ من مثلا میخوام یه شاهکارو کامل بخونم دوست ندارم اینطوری حس میکنم دارن گولم میزنن 😐😐😐 و این در واقع چیزی نبوده که مثلا شارلوت برونته میخواسته بنویسه و البته هیچکس دوست نداره ... شما یه سرچ بکن ببین اگه سانسور یه دونه فایده داره صد هزار تا عیب داره

رده سنی حداقل تو ایران رعایت نمیشه همون بچه ۱۰ساله الان بیشتر از ننه باباش به هرجور محتوایی دسترسی د ...

کتاب که خریدنیه گوشی که خریدنیه عیب از پدر مادر هاست و ما داریم درباره کتاب صحبت میکنیم فرزندت بگه مامان واسه من کتاب جنایات و مکافاتو بخر شما هم گوش میکنی ؟