2777
2789
عنوان

وقتی خوابتون میاد بچتون ده بار بیدارتون می‌کنه عصبی میشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست
من فقط طرف صبح میتونم بخوابم اونم بابد پاشم صبحانه بزارم شوهرم بره سرکار .باز تا میام یه ساعت بخوابم ...

عصبی هستی حالت عادی درسته ؟

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

شبا چند بار بیدار میشدن، منم دیگه گفتم همسرم پیششون بخوابه

این کلا کرم داره ، ولی پیش باباش آرومتره دیشب باباش برد پیش خودش خوابوند

ولی خب ساعت ۶ صبح بازم بار ها بیدارم کرد ، حتی پماد هم زدم براش باز ولکن نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂ای جونم

نخند سرت میاد😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارها پیش اومده حتی صبح ها گاهی زودتر بیدار میشه و بیدار میکنه منو آره عصبی میشم ولی دوباره میام میخوابم گوشی میدم بهش یا میره خونه مادرشوهرم در طول روز اگه بخوام بخوابم

گاهی آره گاهی نه ریلکسم 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

من بخوابم دختذم بیدارم کنه به حدی عصبی میشم که مبخوام جرش بدمالبته جون میگرن دارم سرذرد و گردن درد م ...

منم دقیقا همین

گفتم پست اول بگم واقعا چ حسی دارم میریزن سرم بدتر تر زده میشه به اعصابم

واقعا به حدی عصبی میشم که دوسدارم بگیرم جوری بزنمش صدا سگ بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرار نیست بچه شرایط ما رو درک کنه . ماباید دنیای اونو درک کنیم .

🥴🥴🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چن سالشه؟ منم دیشب تا صبح بیدار بودیم ۷ خابیدم ۱۰ بچه بیدارم کرد الان گفتم بذا یک چرت بزنم توی چرت ب ...

۳ سال و ۶ ماه

اینجوری بیدار کنه عیب نداره بخدا

خدایا فکرکنم بالای ۴۰ یا پنجاه بار من امروز خوابم گرفته و پسرم بیدارم کرده 

واقعا رد دادم هنوزم عصبیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40