2777
2789
عنوان

کنکور کمک کنید

51 بازدید | 2 پست

رفتم آموزش و پرورش برا انتخاب رشته۱.۵میلیون میخواست یه بار چندین رشته برا قبولی آورد امروز دوتا حالا مسئله این نیس همون اول نگفتن ۱.۵میلیون می‌خوایم منم گفتم لغو کنید گفتند نمیشه فرایند انجام شده منم۱.۵ ندارم الان بدم

اگه ندم علیه من پرونده تشکیل نمیشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خیر تشکیل نمیشه

مشاوره انتخاب رشته کنکور هستم

بهترین انتخاب رشته رو به صورت تضمینی با هزینه 500 انجام میدم اگه خواستین

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

خیر تشکیل نمیشهمشاوره انتخاب رشته کنکور هستمبهترین انتخاب رشته رو به صورت تضمینی با هزینه 500 انجام ...

مطمئنید جای دولتی هی اخه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.