2777
2789
عنوان

وقتی خوابتون میاد بچتون ده بار بیدارتون می‌کنه عصبی میشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست
چند سالشه؟خواب که هیچ ازربس اذیتم کردن رو آوردم به داروهای اعصاب

۳ سال و ۶ ماه

🥴🥴🥴بمیرم برا مادرا

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

😂😂من ازترس باباش شبا اروم فحشش میدادم ی هفته س مدام یاداوری میکنم بچس وگناهی نداره من اوردمش ب خود ...

خخخخ آخه این چرت کوتاه رو هم کوفتم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارها پیش اومده حتی صبح ها گاهی زودتر بیدار میشه و بیدار میکنه منو آره عصبی میشم ولی دوباره میام میخ ...

متاسفانه هیچکسی نبود که بفرستمش پیشش از طرفی هم استفاده از گوشی براش محدودیت گذاشتم ، قبلش گوشی داده بودم نمی‌خواستم بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی آره گاهی نه ریلکسم

🥺🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خیلی عصبی ام خواب خیلی روی اعصاب تاثیر داره

آره خیلی🥲🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۳ سال و ۶ ماه🥴🥴🥴بمیرم برا مادرا

خیلی سخته

من ۳ تا

۱۵ سال و ۶ سال و چهارماه

سه سال و هفت ماه

بخدا صبح تا شب اذیت میکنن

دومی و سومی که تا منو سکته ندن راحت نمیشن

عزیز بچه کله اشتباهه نهایت نهایت یکی

حرف اینو اون گوش نکنی که بازم بیارم

کم آبی و برق و گاز و وضعیت ....

خیلی سختهمن ۳ تا۱۵ سال و ۶ سال و چهارماهسه سال و هفت ماهبخدا صبح تا شب اذیت میکنندومی و سومی که تا م ...

🥲🥲🥲 بگردم خدا بهت توان بده و بچه هاتو برات نگه داره 

درسته اذیت میشم اما بچه ها بعد از ما باید کسی رو داشته باشند🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگ بیخود نمیگن گرگ بیابون بشی مادر نشی سخت ترین کار دنیاست

آره دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر من نصفه شب بیدار میشه گریه میکنه بابا بیا بخوابون منو😑 هرشب همین بساط هس یا ۶ صب ک میخواد بره سرکار بهش میگه کجا بری منو نبری بهانه میگیره

از خواب بیدار نشده ۹ صب میگه بابا کجاس دلم تنگ شده تنها موندم

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗