2777
2789

خوبه به نظرتون؟؟؟

خود دانشگاه دانشگاه خوبیه؟؟؟؟

برای خودم نمی پرسم🌷🌷

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه! خوبهههههه؟! بی نظیره چه رشتش چه دانشگاهش عملا دانشگاه صنعتی اصفهان رقابت میکنه با شریف تهران حتی بعضی حاها لوگوی دو دانشگاه یکیه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

یه سوال با کنکوره؟اخه یکی از اشناهامون تجربی بود رفت همین دانشگاه میخواستم ببینم بدون کنکورم میشه رف ...

بله گلم با کنکوره 

البته من خیلی اطلاعات ندارم 

خوبه! خوبهههههه؟! بی نظیره چه رشتش چه دانشگاهش عملا دانشگاه صنعتی اصفهان رقابت میکنه با شریف تهران ح ...

واقعا؟؟؟

اونوقت نیشه بگین مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان چطوره؟

رشته خوبیه؟

یه سوال با کنکوره؟اخه یکی از اشناهامون تجربی بود رفت همین دانشگاه میخواستم ببینم بدون کنکورم میشه رف ...

بستگی به رشته داره وگرنه دانشگاه‌های تاپ هم با سوابق دانشجو میگیرن ولی تو رشته کم تقاضا

یه سری دانشگاه‌ها هم رشته پرتقاضا رو با سوابق میگیرن ولی خب دانشگاه تاپی نیستن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

عالیههههههه هم دانشگاهش هم شهرش‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

واقعا؟؟؟اونوقت نیشه بگین مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان چطوره؟رشته خوبیه؟

بعد کامپیوتر خوبه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

شما خودتون اونجا درس می خونید؟

نه متاسفانه ولی خیلی دوست داشتم درس بخونم