2777
2789

خدا نکنه جای من باشید ولی توروخدا بگید تو این وضع بودید چیکارمیکردید؟؟؟

دارم دق میکنم حالم خیلی بده

من با ی مرتیکه ای دوست بودم بعد پنج ماه قبول کردم برم خونش در حد معاشه بود ... بدون دخ..ول

چون قبول نکردم ک بکارتم بره فوری ترکم کرد 

اینم بگم جفتمون بالای سی سال هستیم

بعد ترک گفت پردت نگه داشتی چیکار مگ کسی میگرتت با این سن و سالت من یکی میخوام اپن باشه

و حال بدم ب خاطر این بود بعد پنج ماه فهمیدم همچین شخصیتی داره و پنج ماه فیلمم کرد ک دستش بهم بخوره فقط . انگار ک بهم تجاوز شده

پنجماه فیلم ادمای عاشق بازی کرد طوری ک بدون من لحظه ای نمیتونس 

بیشرف میگ اگ نیاز داری برو ب یگی دیگه ب...ده خدالعنتش کنه منی ک تااین سن سال نذاشته بودم کسی بهم نزدیک بشه 

همش دارم گریه میکنم خانواده اطرافیانم فهمیدن با این کات کردم ولی این شده ادم خوبه ک اره تفاهم نداشتید و نمیدونن ماجرا چیه و من تزس ابروم نمیتومم چیزی بگم ک چقدر پست بوده

به هیچکس نمیتومم بگم شما بودید میگفنید؟حالم خیلی خیلی بدعه گاهی ب خودکشی دارم فکرمیکنم.

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به هیچکی نگو

بمونه برات تجربه بشه

اون یارو هم غلط کرده کسی که ازدواجی باشه بیاد عقد کنه بعد اپن بخاد..شماهم غصه نخور استغفار کن و تکرار نکن در توبه بروت بازه از خدا یه بخت خوب و سپید بخواه..آن شاالله خوشبخت شی گلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

عزیزم چرا خودکشی خداروشکر کن هم از دستش خلاص شدی و هم اینکه رابطتتون بیشتر از این پیش نرفت قدر خودتو خیلی بیشتر بودن قطعا لیاقتتو نداره نگران حرف اطرافیانت هم نباش بعد ی مدتی ساکت میشن 

الآنم این افسردگیا طبیعیه بلاخره کات کردی دیگه

ولی نیمه پر لیوانو ببین خدارو شکر کن این هیولا رو شناختی یه وقت حامله میشدی و ولت میکرد خوب بود؟الان هم به این فکر کن که خدا خیلی دوست داشته که الان و در این حد بودین خودشو نشون داده

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
تبریک میگم بهت عاقلی کردی و نذاشتی بکارت از بین بره فقط رو خودت و عزت نفست کار کن سمت این آدما نرو

اما دست کثیفش بهم خورد اگ بعد ی مدت میرفت حالم بد نمیشد اما بعد اولین بار رفت اونم با اون حرفای زشت.

حالم خیلی بده از خودم متنفر شدم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

اصلا بی تفاوت باش سخته اما زمان درستش می کنه آره مردای لجن بخاطر رسیدن به هدفشون پنج ماه که هیچ پنج سال هم صبر می کنم با برنامه پنج ماه خودش رو عاشق نشون داده اما برو خدا رو شکر شناختیش با خودت کار کن برو دوش بگیر وضو بگیر کارایی رو انجام بده که از یادش بری بیرون اون لیاقت پاکی و صداقت تو رو نداره

تاپیکت قفل بود.چی میخای بدونی بیامن برات بگیرم پولم نمیخام

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢