2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22286 بازدید | 293 پست
ببین این آدم دیوانه ستو هیچ مشکلی نداریتو تقصیر نداری حق نداره تو رو بزنه و بندازه تقصیر رفتارت

به نظرت با مشاوره رفتن میشه درستش کرد؟

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
خب کوه تجربه نیست برمیگرده باردار میشه اسیر میشه خبچون کوه تجربه نیست شوهرش ازش سواستفاده میکنه دیگع

دیگه کسی که رابطه جنسی داره می‌دونه جلوگیری یعنی چی الان سرچ هم که بلده بکنه همه اطلاعات رو میگن 

تجربه رفتاری وبرخورد و سیاست منظورم بود 

قرص کاندوم وای یو دی رو دیگه کسی که عروسی کرده می‌شناسه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرت با مشاوره رفتن میشه درستش کرد؟

باز پدر مادرت کتکت نمیزنن

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

بیچاره زن آرش

واقعا نمیدونم چرا اینطورین 

وقتی باباشون انقدر خوبه 

تازه اخلاق برادرشوهرم خیلی وحشیانه تره جمع و غیر جمع حالیش نمیشه هر کی هم به زنش توهیین کنه به یه ورش نیس 

دیگه کسی که رابطه جنسی داره می‌دونه جلوگیری یعنی چی الان سرچ هم که بلده بکنه همه اطلاعات رو میگن تجر ...

اون مرد نمیذاره

شوهرش شیطان صفته 

بعد کا… میذاره،؟

جلو خانوادش رو زنش دست بلند کرد

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

نمیدونم احساس میکنم میخاد خرش کنه ک فقط برگرده خداومیدونه راست میگه یا ن باید تعهد بگیره ک دس روش بل ...

به نظرت دروغ گفت میاد مشاوره بریم؟اخه قبلاً بهش گفتم گفتم من دیوونه نیستم

بهت قول میدم این مرد درست بشو نیستاسی میتونه فرصتشو بده تست کنهمردی ک جلوی خانوادش رو زنش رو ناموسش ...

خب آفرین وهمون خونواده نامردش نمیزنن چپو راستش کنن اتفاقا استاتر خیلی قشنگ خودش شرطشو گذاشت به خونوادش باشه یچیزیم میذارن روش میدنش به پسره که فقط ببرتش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم چرا میخوای دوباره برگردی؟

تو پیاما گفته فلانی زنشو کتک میزنه دور سرش مثل پروانه میچرخه داره حرف زور میزنه اینا فکر میکنن زن بردست

مرد این مدلی درست کردنش سخته عزیزم 

امیدوارم مثل من گول نخوری بچه دارنشی 

حتی اگه بهت ی مدت کلی محبتم کرد بعد گفت بچه دارشیم قبول نکنیاااااا با خودت اینکارو نکن تو وجود سیاهه مردهاروندیدی 

امیدوارم سرنوشتت مثل من نشه💔

جفتتون کم سن هستینو رفتار های هیجانی داریناون مقصرهتوم مقصری اما هر چی که هست نباید تو رو بزنه هنوز ...

مرسی بابت راهنماییت ایشالا تو خوشبخت ترین باشی و خنده رو لبات باشه همیشه

شما حس میکنم خیلی گوشت تلخیممنون میشم اینقد چرتو پرت ننویسیانگار همه پیامات پر از حسادته

شما پیام شوهرش بخون

نوشته زن داشش کتک میخوره زده جلو همه دندون زنش شکسته

ولی هیچی نمیگه و خفه میشه

یعنی منم کتک زدم تو خفه شو

این تفسیر مثبت کن ازش شما که گوشت تلخ نیستی؟ 

الان چه ربطی به حسادت داره؟ به کتک خوردن طفل معصوم حسادت کنم؟

عزیزم چرا میخوای دوباره برگردی؟تو پیاما گفته فلانی زنشو کتک میزنه دور سرش مثل پروانه میچرخه داره حرف ...

واقعا امیدوارم پیامت بخونه و اشتباه بیشتری نکنه

درست میگی این فرد شاید کوتاه مدت درست شه ولی کلا درست بشو نیس

دقیقا چقد زود با دوتا حرف عاشقانه نرم شدخیلی بده کتک خوردن زن از شوهربعد میگه داداشم زنشو کتک میزنه ...

ازدواج ما زورکی بود من نمیخواستمش 

برای همین اوایل ازدواجمون خیلی لجبازی میکردم باهاش جلو خانوادش و فامیلاش 

با ۱۴۸۰ که حرف زدم گفت اونم افتاده رو دنده لج