2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22326 بازدید | 293 پست

حتما حتما مشاوره برو 

حواست باشه بچه دار نشی تا خودشو اصلاح نکرد

به نظرم خیلی احساساتی و دهن بین و جوگیره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم برگرد سر زندگیت شوهرت خوبه کارو درآمد و ماشین خونه هم دارید پدرومادرت صلاحت رو‌میخوان سنت کنه ...

مرسی از راهنماییات به نظرت درست میشه  با مشاوره؟

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
به نظرت با مشاوره رفتن میشه درستش کرد؟

توی تاپیک قبل گفتم برید مشاوره

گفتی نمیاد

قفل کردی نشد جواب بدم

مگه حتما شوهرت از اول باید باهات بیاد ؟

اصلا مگه فکر میکنی فقط شوهرت مشکل داره؟ فکر نمیکنی خودت هم احتیاج به مشاوره داری؟

دختری که ۱۵ سالگی ازدواج کرده و شهر غریب رفته و توی خانواده ای هم بزرگ شده که خودشون مشکل داشتن، انقدر عاقل و بالغ و باتجربه بوده که یه زندگی رو جمع کنه؟ قطعا نه

بعد تازه وارد زندگی‌ نرمالی هم نشده

تو خودت هم هنوز بلد نیستی چطوری با شوهرت رفتار کنی

رفتار خودت هم رفتار عالی و بدون اشکالی نیست

تو برو مشاوره، خودت رو اول اصلاح کن، راه و رسم زندگی رو یاد بگیر، وقتی شوهرت ببینه که تو داری واسه بهبود زندگی تلاش میکنی اونم کم کم قبول میکنه که بیاد مشاوره و رفتارشو اصلاح کنه... اصلا خود مشاورها بلد هستن چطوری طرف رو مجاب کنن که مشاوره بره.

واقعا امیدوارم پیامت بخونه و اشتباه بیشتری نکنهدرست میگی این فرد شاید کوتاه مدت درست شه ولی کلا درست ...

شوهر من کپ شوهر اسیه

با این تفاوت که شوهر من ۳۸ سااااااالششششه و هنوز همیییینه 

اینا کلا مشکل روانی دارن من اونموقع و تو دوره ی من واینکه من تو روستا بودم چشموگوشم بسته بود و زرنگ نبودم زبون نداشتم ولی اگه عقل ۱۷ ۱۸ سالگیمو داشتم همون موقع فرار میکردم بااینکه خانوادم پشتم نبودن اما فامیلی کسی پیدامیکردم من الان ۲۵ سالمه بیا منوببین مثل ۳۰ ساله هام از غموغصه هو.....دیوانه شدم من الان خودم ی دیوانم

اسی برنگرد. خواهر شوهرم تو دوران نامزدی شوهرش کتکش میزد و برگشت بچه دار شد الان بچش ۱۰سالشه و جدا شدن ادم بد بده اخرش طلاقه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

ببین عزیزم شما میتونی ازش جداشی یا الان بهش یه فرصت بدی اگه دلت بخواد و بازم بسنجیش ببینی میتونی رفت ...

آره میدونه حتی بابام خودش با زور کتک منو شوهر داد

پدرشوهرم خیلی خوبه مادرشوهرم میگه تو ۳۰ سال زندگی از گل نازک‌تر نگفته بهم شوهرمم اخلاقش عالی بود اوایل کپی پدرشوهرم 

فقط برادرشوهرم بد بود حتی جاریم میگفت کاش آرشم مثل آرمان بود احلاقش 

جفتتون گناه دارید و مقصرید نمیدونم شاید اهل جایی باشید که رسم دارن زود اردواج کننولی اگه ۱۰سال بعدش ...

نه رسممون نبود البته تو مدرسمون اکثر دخترای هم سنم ازدواج کردن یا نامزدن 

ولی اون دوسم داشت و من نه به زور ازدواج کردم باهاش