2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22326 بازدید | 293 پست
جووووون بابا جوووون بابا💋❤جیگر طلا که تویی 💓

بوس بهت❤️💋

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خودتم بدتر نمیاداااا از کتک رفتی بهش پیام دادی ابراز عشقم که نگممممم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اره عشقم میشه ی عکس بزاریییی

بمیرم برات..اشکمو درآوردی که دخترخدا پدر ومادرتو براه راست هدایت کنه..چی بگم آخه..عزیزم تو که شرایط ...

خدانکنه 

اونا هیچوقت به راه راست هدایت نمیشن فقط دعا کن زندگیم با مشاوره و اینا درست شه 

نه حتی خودش قبلنا بدون اینکه بدون رفت باشگاه ثبت نامم کرد

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
خوب باردار نشه مگه من گفتم برو حامله شوم اگه همه چی هم اوکی بود سنشون برای فرزند آوری کنه وخیلی جا د ...

خب کوه تجربه نیست برمیگرده باردار میشه اسیر میشه خب

چون کوه تجربه نیست شوهرش ازش سواستفاده میکنه دیگع

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

پذیرفت؟باور کردین؟مثل چیز دروغ میگن مردا

مطمئن باش پذیرفت ببین کی گفتم فقط فعلا اسی به حرف بگیرش تا درمان طی بشه اصا یه فرصته به زندگیش میدهچون هم دوسش داره و هم اینکه خونوادش پشتش نیستن بخواد طلاق بگیره بدبخترش میکنن منم بهش گفتم فقط همین فرصت اخره بچه دار نشه که اگه بعدا خواست طلاق بگیره پاگیرنشه کاربه جاهای باریک رسید خونوادشم شکایت کنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ازدواج من باهاش زورکی و اجباری بود اوایل خیلی اذیتش میکردم و بی احترامی میکردم اونم لجش گرفت

هر چقدر بی احترامی کردی حق زدن نداشت متوجهی که انشالا توجیح نکن خودتو اسی کتک توجیح نداره گلم

حالا من مشکلم اینه که همسرم شکاکه و منی که چادریم و دست نامرحم بهم نمیخوره. و نخورده. هی منو خراب میدونه گوز تو دنیای بیشرف. 

خودکشی مرگ قشنگیست که به ان دل بستم هر دوشب سیری به فکرش هستم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

تو مصمم بودی و میگفتی به زور میخان برم گردونن؟؟؟ببخشید ولی فکر میکنی دروغ گفتی بهمون.

من مصمم بودم برنگردم چون گفته بود نمیام مشاوره 

چون فکر میکردم مامان بابام بفهمن کتکم میزنه حمایتم کنن 

ولی نه میگن برگرد زندگیتو کن رسم طلاق نداریم 

من ۱۷ سالمه یه الف بچه نه کار دارم نه پول داره خانوادمم پشتم نیس تو بودی چیکار میکردی؟میرفتی خیابون میخوابیدی؟

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
مطمئن باش پذیرفت ببین کی گفتم فقط فعلا اسی به حرف بگیرش تا درمان طی بشه اصا یه فرصته به زندگیش میدهچ ...

بهت قول میدم این مرد درست بشو نیست

اسی میتونه فرصتشو بده تست کنه

مردی ک جلوی خانوادش رو زنش رو ناموسش دست بلند میکنه ادم نیشه،؟ن بابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مصمم بودم برنگردم چون گفته بود نمیام مشاوره چون فکر میکردم مامان بابام بفهمن کتکم میزنه حمایتم کن ...

عکستونووووو بزارررر

من مصمم بودم برنگردم چون گفته بود نمیام مشاوره چون فکر میکردم مامان بابام بفهمن کتکم میزنه حمایتم کن ...

خونه پدرمادرت خونه توهم هست

سهم توهم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40