2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22254 بازدید | 293 پست

عزیزم با خوندن پیام های همسرت و تعاریفی که خودت کردی به نظر میرسه ایشون آدم بدذاتی نیست؛ یعنی خشونت در طینت و منشش نیست و عوامل بیرونی مثل الگو قراردادن برادرش، حاضر جوابی شما، و انتقام از رفتارهای سرد گذشته باعث این مساله شده... ایشون خصایص و ویژگی های مثبت هم دارن مثل داشتن پدر و مادری خوب، شغل خوب، دست و دلبازی ‌که همه اینا قابل توجهه و نمیشه ازش گذشت. شما در سه سطح باید اقدام به اصلاح یه سری مسائل بکنی:

اول خودت: درک و شناختت از جنس مرد رو بالا ببر، ویژگی های اخلاقی خودتو بشناس و بیین چه ویژگی بدی در تو هست که به رابططون آسیب میزنه. اون گفت وقتی من باهات دعوا می کنم تو آروم جواب بده... ببین این جزو ذات مرداس ... مرد رو باید بزاری تخبیه بشه وقتی آروم شد با لحن جدی اما آروم بگی فلان رفتارت اذیتم کرد... موقع دعوا یا سکوت کن یا تاییدش کن. 

دوم اینکه خانوادت خییلی مهمن... بهشون بگو اگر باطنن راضی به پذیرش من نیستید حداقل در ظاهر جلوی همسرم حرمت نگه دارید.... اینکه بابات جلوی اون گفته کوری شخصیت تو رو اورده پایین. به پدر و مادرت بگو اگر میخوایید من سر زندگیم بمونم شما هم باید کاری کنید؛ به من عزت و احترام بدید جلوی اون. منو بالا ببرید ازم تعریف کنید.  بگو مشاوره گفته تا بپذیرن...

سوم همسرت رو بیشتر بشناس؛ یعنی رفتاراشو یه مدت دقیق زیر نظر بگیر. ببین چی اذیتش می کنه. ببین چی خوشحالش می کنه... ویژگی های مثبتشو دائم به خودت یادآوری کن‌. به خودت برس. با هم شرط و شروط نحوه برخورد در دعوا رو بذارید . اینو روانشناسا خیلی تاکید دارن. خانم کشوری هم سایت داره هم توی اینا کانال بی نظیره حرفاش.

و کتاب زنان زیرک هم خوبه

در آخر اونایی که میگن وای چرا زدتت ولی رفتی پیام دادی یا طلاق بگیر متاسفانه خیلی سطحی نگرن..‌‌. کتک هیچ جوره پذیرفتنی نیست اما راه علاج داره. با یه کم مدارا و مشاوره..‌‌ یه وقت میبینی طرف اصلا توی ذاتشه این خشونت که این از روز اول آشنایی مشخص میشه اما ایشون خوب بوده و رفتار خودت ۵۰ درصد باعث خشونتش شده.... پس چیزی که ذاتی نباشه چاره داره... نه هیزه، نه خیانت کاره، نه خسیسه  نه خانواده نا اهل داره، نه فقیره، نه بددله، نه بی مسؤوليته و.... 

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و نکته آخر وقتی گفت برادرم زنشو زده و فلان تو هم بگو من چندتا سؤال ازت دارم:

آیا از نظر انسانی کار برادرش قابل تاییده؟

آیا زنش از اینکه جلوی جمع تحقیر شده رضایت داره؟

آیا مطمینی مثل پروانه دورش چرخیدن نشانه علاقه و محبته؟

آیا خودت دوست داری کسی از روی ترس بهت احترام بزاره؟

با سؤالات این چنینی سعی کن به چالشش بکشی و به این جواب برسه که کار خطا هیچ جوره باعث احترام و مثل پروانه شدن دیگران نمیشه...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
عزیزم قابل توجه خودت و دوستایی که میگفتن اگه کتکت میزنه، بهش اقتدار بده، مثل پروانه دورش بچرخ و ماسا ...

کسی که کتک میزنه در هر حال به هر بهانه میزنه

با این راهنمایی هاتون فقط بیچاره رو به کشتن میدین

کسی که کتک میزنه در هر حال به هر بهانه میزنهبا این راهنمایی هاتون فقط بیچاره رو به کشتن میدین

عزیزم من که خودم مخالف نظراتی بودم که گفته بودن، به شوهرت اقتدار بده و مثل پروانه دورش بچرخ و ماساژش بده تا کتکت نزنه😐😑

چون کسی که با عکس العمل عمل خودش روبرو نشه قطعا به راه و روش خودش ادامه میده

ولی از طرفی این حرف شما رو هم قبول ندارم که کسی که بخواد بزنه میزنه، انسان ها تغییر پذیرند، بیشترشون اصلاح پذیرن، با توجه به تاپیک های قبلی استارتر (لجبازی های خودش، اخلاق خوب شوهرش اوایل ازدواج) و شرایط فعلیش (عدم حمایت خانواده ی خودش، نداشتن شرایط طلاق، رفاه تو خونه ی همسرش، حمایت همسرش، خانواده خوب همسرش، علاقه ی همسرش، پشیمونی هردو) بهتره این شانس رو به خودش و همسرش بده تا از طریق مشاوره و مدارا با هم کنار بیان و زندگیشون رو درست کنن. اگه نشد اون موقع راه حل های جدی تر رو باید امتحان کنه، حتی بهش توصیه میکنم تا جلسات مشاوره رو شروع نکرده و واقعا حس نکرده که شوهرش میخواد که تغییر کنه برنگرده. یکی دو جلسه که رفت مشاوره و مطمئن شد بعد برگرده خونه خودش و بعد تراپی رو ادامه بده.

سلام قشنگم ❤️
می‌دونم روزهای خیلی سختی داری می‌گذرونی.

فقط می‌خوام بدونی که هیچکدوم از کبودیا ، اشکا و ترسات تقصیر تو نیست.
هیچکس حق نداره دست روی تو بلند کنه، صدات رو خفه کنه یا حریم امنت رو بشکنه.

تو یه آدم فوق‌العاده باارزش، قوی و دوست‌داشتنی هستی. حتی اگر احساس خستگی کنی یا فکر کنی توان ادامه دادن نداری، همین که هنوز دنبال راه‌حلی، یعنی قوی هستی

من اینجا نیستم که بهت بگم «بمون» یا «برو»... فقط می‌خوام مطمئن بشم که هر تصمیمی می‌گیری، اول از همه به فکر امنیت و آرامش خودت باشی.
و اگر حتی یه لحظه حس کردی اوضاع خطرناکه، می‌تونی با ۱۲۳ تماس بگیری، سامانه‌ای که برای کمک فوری و حمایت اجتماعی هست.

تو لیاقتش رو داری که زندگی بدون کبودی، فریاد و ترس داشته باشی. هر قدمی که برمی‌داری، حتی اگر کوچیک باشه، یه پیروزی بزرگه.

هرچند من تو رو نمی‌شناسم، اما از دور برات کلی انرژی مثبت می‌فرستم و امیدوارم روزهای روشن‌تر خیلی زود برات بیاد 💖

سلام قشنگم ❤️می‌دونم روزهای خیلی سختی داری می‌گذرونی.فقط می‌خوام بدونی که هیچکدوم از کبودیا ، اشکا و ...

عزیزم اینا رو هم اضافه میکنم چون پیام قبلیم زیادی انتزاعی بود

خط ملی حمایت از زنان: ۱۲۳

پلیس امینت: ۱۱۰

تو اینترنت سرچ کردم فکر کنم هم تبریز و هم زنجان پناهگاه امن دارن

ولی خودتون از ۱۲۳ بپرسید امن تره

و فکر کنم اگه جدا بشید بهزیستی ممکنه هزینه های تحصیلتون رو بده ولی مطمئن نیستم میگم اینارو از ۱۲۳ بپرسید

و راستش تو اون تاپیک اولیا به بار راجع به مانتو با همسرتون بحثتون شده بود، حقیقتا به نظرم همسرتون اونموقع هم خیلی شدید واکنش دادن، بعنی فکر میکنم اگه تصمیم بگیرید بمونید تا اصلاحشون کنید ممکنه خودتون خیلی آسیب ببینید و خدایی نکرده اتفاق بدی براتون بیوفته

و خواهشا هیچ وقت به فکر آسیب زدن به خودتون به خاطر ادمایی که لیاقتتون رو ندارن نیوفتید همیشه یه راه بهتر هست

ولی شاید جدایی بهترین راه نباشه، و نمیخوام با نظرم گمراهتون کنم و از اون طرفم واقعا نگران سلامت جسمیتونم.

ای کاش میشد خونه والدینتون بمونید و برنگردید چون افرادی که آسیب میزنن ممکنه بعد قهر و آشتی شدت آسیباشون بیشتر بشه

مراقب خودتون باشید

و لطفا هرچه سریعتر با ۱۲۳ تماس بگیرید و باهاشون صحبت کنید