2777
2789

شوهرمم ادم نرمالی نیست دلم خوش باشه تا آخر هست از این جو گیراست ک یهو قهر کنه لج کنه بره 

همشم تهدیدم میکنه .

که کاراتو ادامه بده میبینی تهش چیکار میکنم 

یعنی نمیشه بهش ردی هیچی اعتماد کرد 

خانوادمم چون ازدواج دومم بوده خیلی گفتن تا دوسه سال بچه نیاری تا طرف رو بشناسی الانم حامله ام ۵ ماهمه هنوز جرعت نکردم بگم ب حانوادم شوهرمم میگم خودت جمع کن قضیه رو من دیگه با این حال بارداری حوصله سرکوفت اونا رو ندارم اوسکل میگه به خانواده ات نگو بعد ۵ ۶ ماه دنیا اومد بگو .اخه مگه میشه 

گفتم خانوادم ماهی یه بار رو دیگه باهاشون روبرو میشم خر نیستن نفهمن ک میگه لباس گشاد بپوش نفهمن همشم نگرانم صیغه ۵۰ ساله کردیم ک چند سال بگذره الان سر ی دعوا برداشته همه مدارک ازدواجو برده میترسم خانوادمم بی خبر باشن از بچه من فردا روز دنیا تومد ورداره بره چون خیلی کله شق و روانیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای خانوادت بودم دلخور میشدم همین کارا رو می‌کنی شوهرت پررو میشه قایم کردن دیگه چیه مگه بچه ای فوقش یه اخم و دو تا حرف اما عوضش پنهانکاری رو به مردت یاد دادی پس فردا یه چیزی بگی میگه خودتم از خانوادت همچنین چیزی رو پنهون کردی

باید نگهش داری؟؟

۲۰ هفته است الان سونو فقط گفتن کیست داره تو سرش دعا کردم ناقص باشه ک بدون گناه بشه سقط کرد اگر اینجوری بشه این ادمو هم از زندگیم بیرون میکنم خسته ش م از ادا اطواراش واقعا قابل تحمل نیست ناز و ادا هاش

۲۰ هفته است الان سونو فقط گفتن کیست داره تو سرش دعا کردم ناقص باشه ک بدون گناه بشه سقط کرد اگر اینجو ...

حتی الان دیگه بیمار هم باشه دیگه اجازه سقط قانونی ندادی

اصلا اینا به کنار چجوری دلت میاد همچین حرفی میزنی 

الان منم ۲۰ هفتم تو عقد باردار شدم و وسط تایم امتحانام سنمم کمه 

ولی خب اینقدر ناسپاس نیستم

من جای خانوادت بودم دلخور میشدم همین کارا رو می‌کنی شوهرت پررو میشه قایم کردن دیگه چیه مگه بچه ای فو ...

خب بگمم میگن سقط بکن بی برو برگرد حتی شده بی خبر منو چیز خور میکنن ک سقط بشه 

حتی الان دیگه بیمار هم باشه دیگه اجازه سقط قانونی ندادیاصلا اینا به کنار چجوری دلت میاد همچین حرفی م ...

چون امید داری ب شوهرت ک ولت نمیکنه من امیدی ندارم خودم دوتا بچه دارم این یکی ۳ تا اونم مدارک عقد و صیغه رو برده رسما اگر امروز ناپدید بشه و بره من فردا روز برای شناسنامه بچه ب مشکل میخورم  میفخمی چی میگم 

خب بگمم میگن سقط بکن بی برو برگرد حتی شده بی خبر منو چیز خور میکنن ک سقط بشه

بچه 5 ماهه چجوری سقط میشه با چیزخور کردن

اگه الان برای سقطم زیر نظر پزشک نباشی برای خودتم خطرناکه 5 ماه کم نیست که

حتی الان دیگه بیمار هم باشه دیگه اجازه سقط قانونی ندادیاصلا اینا به کنار چجوری دلت میاد همچین حرفی م ...

چرا میدن مغزش مشکل ژنتیکی داره انگار اگر برطرف نشه دنیا بیاد سرش بزرگ میشه و میمیره