کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخته؟من با سپیدز کار کردم ولی با نرم افزارای فروشگاهی تا حالا کار نکردم سریع یاد میگیرم؟بعد من کلا مشتری زیاد شه شلوغ شه استرس میگیرم اگه نتونم تند بارکداشونو پیدا کنم اسکن کنم چییی😭😭اخرشم گفت باید حسابو صفر تحویل بدم بهشون
سخته؟من با سپیدز کار کردم ولی با نرم افزارای فروشگاهی تا حالا کار نکردم سریع یاد میگیرم؟بعد من کلا مشتری زیاد شه شلوغ شه استرس میگیرم اگه نتونم تند بارکداشونو پیدا کنم اسکن کنم چییی😭😭اخرشم گفت باید حسابو صفر تحویل بدم بهشون
سخته؟من با سپیدز کار کردم ولی با نرم افزارای فروشگاهی تا حالا کار نکردم سریع یاد میگیرم؟بعد من کلا م ...
فروشگاه چیه؟
سخت که نیس یاد میگیری زود چون همه این ترم افزارا فارسی هستن
فقط یکم دقت باید کنی و ریلکس باشی
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀