2777
2789

اول بزارید توضیح بدم همه چیو تو پست بعدی سوالمو میپرسم ،،شوهرم از زنش سال ۹۸یا۹۹ جدا شده بود اما خب از سال ۹۶ مشکل داشتن با هم دیگه زندگی نمی کردن و خانوم جدا نمیشد بخاطر همین سه سال طول کشید پورسه جداییشون یه پسر کلاس دومی هم دارن ،،خانوم سابقش با یه آقای دیگه عقد کردن و چند وقت پیش  به مشکل خورده بود با شوهر جدیدش و میخواست جدا بشه و تو این زمان قهرش با شوهر خودش دیدم برای شوهرمن موس موس می‌کنه مثلا ما هر شب پنجشنبه میریم خونه پدر شوهرم همه خواهر شوهر برادر شوهرامون اونجا هستیم بعد من یکی دو هفته نرفتم یکم حالم خوب نبود سرما خورده بودم ،، شوهرم بهم گفت من میرم دنبال  بچه  اونجا بازی کنه خونه پدرم با خواهر زاده هام گفتم باشه ،،،بچه رو از خونه مادربزرگ مادریش برد خونه پدر خودش  بعد این خانومه به پسرش زنگ زده بود که چیکار می‌کنی و پرسیده بود رها هستش سراغ منو گرفته بود. ، بچه هم گفته بود نه اون سرماخورده نیومده بابام فقط اومده ، خواهر شوهرم آنلاین شاپ لباس داره وخواهر شوهرم خونه اش دیوار ب دیوار با پدرشه ی جورایی حیاط مشترک هستن  اینم به بهونه اینکه مثلاً لباس میخرم زنگ زده بود به خواهر شوهرم ک‌من دارم میام به تو سر بزنم و لباس هم بخرم ،، شوهرمم کنار خواهرش بود شنید و شوهرم اومد پیش من و بهم گفت همچین موضوعی هستش و اون بی چشم رو بی حیا اومد خونه پدرم منم اصلا بر خورد نکردم اما یکم حالم گرفته شد و قلبم درد گرفت چون بیماری قلبی دارم با خواهرش هم بحث کرده بود شوهرم که چرا این دزد رو تو خونه راه می‌دین از این حرفا ،، الان می‌نویسم ادامه رو 

💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه با مادربزرگ مادریش زندگی می‌کنه و خرجش رو پدرش میده البته و وقتی می هم دنبال بچه یا زنگ بچه می نه یا به مادر بزرگش پیام میده ک‌ میام دنبال بچه یعنی اصلا با خانوم سابقش در ارتباط نیست و چتد وقت پیش با گوشیه خودش ب شوهرم زنگ زده بود الو سلام شوهرم گفته بود شما اینم گفته بود فلانی هستم  بیا دنبال بچه روز جمعه است بگردونش ،، رفته بود دنبال بچه شوهرم ،، و آوردش پیش من قضیه مال تیر ماه هستش و بچه به من گفت که من به مامانم میگم رنگ نزن اون همش زنگ میزنه اما بابام جواب نمیده و بلاکش کرده چندبار که مامانم زنگ زد ،، و اینو شوهرم از من مخفی کرده بنظرتون حق دارم ناراحت بشم که مخفی کرده از من ؟ راستی

الان اون زنده با شوهرش آشتی کرده و رفته سر خونه زندگیش 

💚🌱

مهم این هست که همسرتون هم حس خوبی از رفتار اون نگرفته

ادامه رو بخون عزیزم بنظرت حق دارم تا تحت بشم هرچند من همون لحظه که بچه بهم این موضوع رو گفت به شوهرم گفتم و بحث کردم باهاش و اون بهم نشون داد شماره رو دیدم تو لیست بلاک هستش 

💚🌱

ادامه رو بخون عزیزم بنظرت حق دارم تا تحت بشم هرچند من همون لحظه که بچه بهم این موضوع رو گفت به شوهرم ...

مهم این شوهرت محلش نمیده بعدشم باید می دونستی روز اول ازدواج باهمچین مردی چنین مشکلاتی رو داره