2777
2789
عنوان

عروسهای باسیاست بیاین

171 بازدید | 19 پست

سلام .دخترم وقتی عمشو میبینه سلام میکنه اونها جواب نمیدن.من یک ساله باهاشون رابطه ندارم .ودخترم چون دیده خیلی بد دهن و حسودن باهاشون مثل خودم رابطه ای نداره ۱۰ساله.

ناراحتم نمیدونم چکار کنم به دخترم بی احترامی میکنن بهش بگم سلام نده از این به بعد یا چی؟؟

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت نهایت ادب و شعور و شخصیتشو نوشن میده ک سلام میکنه  اوناهم برعکسشو 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بگید سلام بده 

بعد یکسری که سلام داد جواب ندادن 

بگو دخترم هزار بار هم کسی جواب سلامت نداد تو سلام بده  من تورو اینطوری تربیت کردم از آوردن اسم خدا بخیل نباش 

هر انسانی یه جور شخصیت داره!

بلند بگو بشنون

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نه عزیزم شما به دخترت اصلا هیچی نگو بزار راه خودشو بره

و اینکه بهش یاد بده احترام هرکسی دست خودشو وهرکسی با بی ادبی ادب خودشو نشون میده بهش بگو 

تو کوچیک نمیشی بلکه ادبت از یک بزرگسال بیشتره و تو یه جمع کسی ببینه اونی که جواب سلام نمیده کوچیک میشه

به دخترتون یاد بدین ارزش اون در ادب و احترامیه که رعایت میکنه نه در رفتاری که از جانب دیگران میبینه حتی میتونید توی جمع اونا بگین این حرفو که متوجه بشن رفتارشون چقدر چندش اوره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان چکار کنم خیلی ناراحتم چقدر بیشعورن اینا با بچه این رفتارو میکنن

منم ناراحت شدم عزیزم من زنداداشم با ما رفتار خوبی نداره دوست نداره رفت و آمد زیاد با خانواده شوهر 

ولی من برای بچه های داداشم جون میدم 

همیشه تولد برای بچه هاش میخرم میبرم جلو در میدم بهشون اونم تعارف نمیکنه بیا بالا منم نمیرم فقط بغلشون میکنم بوس میکنم میدم بهشون 

دختر داداشم میگه عمه من تورو دوست دارم مامانم میگه عمت دیدی رو نده بهش! (۵سالشه)

گفتم عبنداره عمه هر چقدر مامانت از من خوشش نیاد من تورو از بچه هام بیشتر دوست دارم کارنامه قبول میشه براش کادو میخرم گاهی خونه مادرم براش خرید میبرمش (مثلا عید براش لباس میخرم) میگه مامانم نمیذاره بپوشم ولی من ناراحت نمیشم بازم برای بچه هات داداشم جون میدم پسرش که دوساله عشق منه🥰

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

منم ناراحت شدم عزیزم من زنداداشم با ما رفتار خوبی نداره دوست نداره رفت و آمد زیاد با خانواده شوهر ول ...

چقدر بده چرا بچه هارو قاطی ماجرای بزرگا میکنن

منم خودم رفت و امد ندارم اما هر هفتهیا هفته درمیون بچم و میبرم دم در میزارم و بعد میرم دم در دنبالش البته قبلش بچم یا همسرم باهاشون هماهنگ میکنه 

میگم چرا بچه باید از نعمت خاله و دایی و عمو و عمه محروم بشه 

عزیزم چقدر مهربونی خدا حفظت کنه 

ولی یه چیز بپرسم ناراحت نشو تروخدا ناراحتش نکردید یا دلخور نیست مثلا فرق نزاشتین بین عروسا یا چیزهای دیگه 

آخه چرا انقدر بدش میاد از شما

خوانواده ی شوهر من خیلی به ما ظلم کردن باردار بودم منو زدن رفتن دره خونه ی تک تک فامیلامون فحش و آبروریزی کردن خیلی بدن خدا نگذره ازشون هیچ وقت نمیبخشمشون

حس میکنم عاقلی یه سوال دیگه میپرسم 

من ۱۲ ساله پیش مادرشوهرم زندگی میکنم وقتی از بالا میام پایین تو دیدم نیست یعنی جای کور خونس طوری که باید برگردم عقب نگاش کنم سلام کنم طبقه ی بالام اونا پایین من هر روز میرم بیرون دره خونشو باز میزاره روبه در میشینه ولی موقع برگشت به خونه چشم تو چشم میشم باهاش 

حالا سوالم اینه باید برگردم عقب سلام بدم بهش 

واینکه اونم مثل دختراش جواب سلام نمیده 

توقع سلام داره ولی

خیلی خسته ام از این رفتارهاشون اگه درو میبست راحت بودم باز میزاره سر دربیاره از کارو خریدامون