2777
2789

دخترم 26اسفند 6 ماهش تموم میشه یک هفتست یاد گرفته رو دو تا زانوهاش بره یعنی حالت چهار دست و پا یکمیم میره جلو می خواستم بدونم مامانایی که بچهاشون زود چهار دست و پا رفتن تو فرایند رشتشون تعصییر نداشتخ اخه می گن بچه هایی که زود چهار .. میرن دیر راه می اوفتن حرف میزنن😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رشتش چی اخه دخترم خیلی ریزه میترسم با این شیطنتاش همینجور ریز بمونه😥

نه عزیزم مهارت های بچه ها تو قد و وزن به اون صورت تاثیر نمیزاره...رشدشم اگه طبق نمودار خودش بالا بره خوبه اگه کمتر بود  میتونه از کمبود ویتامین یا تغذیه باشه...شیطنت نهایتش باعث میشه زیاد وزن نگیره تو رشد دور سر و قد تاثیری نداره ..

نه عزیزم دختر من شش ماهگی چهار دست و پا کامل میرفت ۱۱ماهگی ههم کامل راه رفت...

پسر من ده ماهش تموم شده رو پاهاش وایمیسته ولی هنوز راه نمیره کاش زودتر راه بیافته!! 🙁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

دختره منم ٦ماهگي چهاردست و پا كرد،يه هفته مونده بود ٩ماه بشه اولين قدمهاش و برداشت تو يكسالگي قشنگ ميدويد.....الانم ٧سالشه و هيچ مشكلي هم نداره...رشدشم خوبه☺️

خودتو تغيير بده چون نميشه تغيير داد دنيا رو (๑・̑◡・̑๑)

نه عزیزم 

چه مشکلی 

بچه های من هر دوشون

شش ماهگی کامل چهار دست و پا میرفتند 

و سعی میکردند از جایی بگیرند و بایستند 

نه ماهگی هم دیگه مسلط راه میرفتند 

رشد و قولی بدنی و همه چیزشون همو همیشه خوب بوده 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
پسر من ده ماهش تموم شده رو پاهاش وایمیسته ولی هنوز راه نمیره کاش زودتر راه بیافته!! 🙁

پسرا کلا دیرتر از دخترا راه میوفتن ..وقتی بایسته دو سه ماه دیگه کامل راه میره...