دخترم 26اسفند 6 ماهش تموم میشه یک هفتست یاد گرفته رو دو تا زانوهاش بره یعنی حالت چهار دست و پا یکمیم میره جلو می خواستم بدونم مامانایی که بچهاشون زود چهار دست و پا رفتن تو فرایند رشتشون تعصییر نداشتخ اخه می گن بچه هایی که زود چهار .. میرن دیر راه می اوفتن حرف میزنن😖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو رشتش چی اخه دخترم خیلی ریزه میترسم با این شیطنتاش همینجور ریز بمونه😥
نه عزیزم مهارت های بچه ها تو قد و وزن به اون صورت تاثیر نمیزاره...رشدشم اگه طبق نمودار خودش بالا بره خوبه اگه کمتر بود میتونه از کمبود ویتامین یا تغذیه باشه...شیطنت نهایتش باعث میشه زیاد وزن نگیره تو رشد دور سر و قد تاثیری نداره ..
پسرمنم از الان ۷ ماه و نیمشه از همون اوایل ۶ ماهگی چاردستو پا رفت الانم از وسیله های دور و برش میگیره بلند میشه رو پاش وامیسته .دردر و بابا و ممه و هم (علامته گشنمه)هم میگه😂😂
دختره منم ٦ماهگي چهاردست و پا كرد،يه هفته مونده بود ٩ماه بشه اولين قدمهاش و برداشت تو يكسالگي قشنگ ميدويد.....الانم ٧سالشه و هيچ مشكلي هم نداره...رشدشم خوبه☺️
خودتو تغيير بده چون نميشه تغيير داد دنيا رو (๑・̑◡・̑๑)
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.