2777
2789
عنوان

بنظرتون حق بامنه یا شوهرم

101 بازدید | 9 پست

هرموقع پسرمو میبرم سرسره بازی کنه یه مشت بچه وحشی ریختن تو سرسره ها و همش با کفش میرن بالا و یا بچه های دیگه رو هل میدن و نمیذارن کسی بازی کنه 

چندتا بچه بودن نمیذاشتن بچه های کوچیکتر بازی کنن چندین بار بهشون تذکر دادم گفتم بذارید بقیه هم بازی کنن آدم باشید آروم باشید گوش نکردن پسرمم میترسید بره بازی کنه خیلی حرص داشتم میخوردم 

که یهو داشتن با وحشی بازی میدویدن که افتاد با اون هیکله چاقش رو پسره کوچیکه من سر پسرم خورد ب زمین منم از ته گلوم جیغ کشیدم سرش خاک بر سرت کنن خسلی ترسید گفت مگه چی شده حالا گفتم صد بار بهت گفتم گوش نکردی و بچه رو برداشتم اوردم بعد شوهرم گفت بچن چرا جیغ کشیدی بازی همینه و چرا همش دنبال بچه راه میری گفتم بذارم تنها باشه یکی برش داره بره اینهمه بچه در روز ناپدید میشن من حواسم بهش هست همیشه

گفت نه تو حساسی اوناهم بچن .گفتم اون بچه نبود کمه کم چهارم پنجم دبستان بودن 

حالا بنظرتون حق با کیه 

حق با شوهرت پارکه ایمش با خودش تو پارک بچه ها انرژیشون خالی میکنند توقع نمیشه داشت با بچه های ما هماهنگ شن

پسر منم ریزه اینجور وقتها مدیریت میکردم الان ۵سالشه خودش وارد چیکار کنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
حق با شوهرت پارکه ایمش با خودش تو پارک بچه ها انرژیشون خالی میکنند توقع نمیشه داشت با بچه های ما هما ...

اینکه سرسره رو مسدود کنن نذارن بقیه بازی کنن هم عادیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میزدیش چقدر بدم میاد از بچه های وحشی

منم خیلی بدم میاد از وحشی بازی و آزار رسوندن ب بقیه 

پسره خودمم شیطونه و فعالیتش زیاده ولی هیچوقت بچه های دیگه رو آزار نمیده

اینکه سرسره رو مسدود کنن نذارن بقیه بازی کنن هم عادیه؟

بله عادیه بچه ان تا دلت بخواد همچین صحنه ای دیدم ببر پارکی که چندتا سرسره  داره خیلی حساس نباش بجاش مدیریت کن 

حتی بچه ها سر لوازم ممکمه دعوا کنن بازم طبیعیه باید والدین اجازه بدن بچه ها به نتیجه برین خودشون

حق جیغ هم سر بچه کسی ندارید همونطور ک نباید به بچه شما جیغ بزنن

بله عادیه بچه ان تا دلت بخواد همچین صحنه ای دیدم ببر پارکی که چندتا سرسره داره خیلی حساس نباش بجاش ...

من اگه پسرم ب دیگران ازار میرسوند خودم بهش تذکر میدادم و دعواش میکردم  ما مسئوله وحشی بازی و روانی بازیهای بچه های دیگه نیستیم اگه بچمو از بالا سرسره بندازن پایین یا اگه بچم امروز سرش ضربه میخورد چی .

وسیله ی عمومی که ماله همس رو نباید صاحب بشن و بچه های دیگه رو ب گریه بندازن با اون قد و هیکلشون واقعا خجالت اوره

من اگه پسرم ب دیگران ازار میرسوند خودم بهش تذکر میدادم و دعواش میکردم ما مسئوله وحشی بازی و روانی ب ...

عزیز شما سوال کردی منم نظزم گفتم

اگر رنج سنیشون یکی نبود من باشم‌نمیزارم پسرم بره بالا سرسره چون خطره اما یه رنج سنی باشن اینقدر شلوغ کاری نداره