2777
2789
عنوان

خوشتیپ چه حرف بدی زده

331 بازدید | 16 پست

یه چیزی ترند شده بود میگفت خوشتیپ

بعد یکی بهم گفت اونی که میگه خوشتیپ ادامش یه چیزی میگه حرف زشت

اون حرف زشته چیه؟

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

ادامه نداره بع همین بسنده میکنه

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه نداره بع همین بسنده میکنه

اون بهم گفت

گفت اهنگ خوشتیپ بعدش یه فحشی میده

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

قضیه خوشتیپ چیه؟من زیاد میشنوم از اطرافیان

یه چیزی ترند کردن داد میزنن خوشتیپ اگه برگردی نگاه کنی مسخره میکنن

یه فیلم بود یه مرده‌ خیلی زشت بود نمیدونم داشت چیز میخورد بعد یکی گفت خوشتیپ‌ چند نفرن  بودن اونجا. بعد هیچکس برنگشت فقط اون زشته برگشت نگا کرد😂😂 فک کنم قضیش‌همینه. برا همین میگن‌ کسی گفت خوشتیپ برنگردین

یه فیلم بود یه مرده‌ خیلی زشت بود نمیدونم داشت چیز میخورد بعد یکی گفت خوشتیپ‌ چند نفرن بودن اونجا. ...

اره 

ولی فحشش چی بود

اره ولی فحشش چی بود

فوش نداشت که 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من بلدم ولی بگم تعلیق میشم 😂گذا...تمدربپش......تیت

وااااااا😂😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

یه بار وقتی داشتم با فرم مدرسه  که بیشتر گونی هست تا لباس میرفتم خونه دو تا پسر سه ساله بهم گفتن خوشتیپ و مسخرم کردن خیلی خندم گرفته بود 🤣🤣🤣🤣

کنکوری خسته😭🥀