nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2616 عنوان کساییکه سریال هست و نیست رو کامل دیدن لطفا بیاین .😊مرسی 775 بازدید | 22 پست سلام دوستان من از اون قسمت که آوا رفت خونه اون زن که میخواست زن باباش بشه دیگه ندیدم میشه خلاصه بگید چی شد؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید. 1396/12/18 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2616 ممنون دوستان که اومدین😍😍😍 یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 رفت قضیه سکه ها رم لو دادسکه ها پیش مهیاره و همه دنبالشنبهادرم بابایه منصور خانه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2616 یعنی هیچکس این سریال رو دنبال نمیکنه؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
mahigoli عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 4156 رفت قضیه سکه ها رم لو داد سکه ها پیش مهیاره و همه دنبالشن بهادرم بابایه منصور خانه 😲😲😲😲😲😲😲 👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2616 رفت قضیه سکه ها رم لو داد سکه ها پیش مهیاره و همه دنبالشن بهادرم بابایه منصور خانه کی قضیه سکه هارو لوداد؟بهادر خودش میدونه اون دخترشه؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2616 یه جا یه لحظشو دیدم بابای مهیار کتک خورده بود و سرش بسته بود ی شده بود؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
مامان_دوفرشته3 عضویت: 1393/12/07 تعداد پست: 19521 نه بابا بهادر شوهر شهمگه نگفت فرشته باباشو میخواد؟ منظورش دخترش بوده که انگاری مرده منتظر اتفاقات خوبم
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 اره میدونه میخاد ازش دوری کنه ولی اونم دنبال پیدا کردنشهاون یارو هم که منصور خان گوششو برید فرار کرده رفته خونه سیاوش فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 نه بابا بهادر شوهر شه مگه نگفت فرشته باباشو میخواد؟ منظورش دخترش بوده که انگاری مرده فرشته یعنی بچگیهایه منصور خانبچه فرضی تو گهواره فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2616 مادر آوا طلاق گرفت؟سیاوش خیرابی چی شد؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 یه جا یه لحظشو دیدم بابای مهیار کتک خورده بود و سرش بسته بود ی شده بود؟ اومده بودن دنبال سکه هاقبلش مهیار برداشته بودرفت به آوا گفت رفتن اتاق آوا قایم کردن فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
توپراک۱۳۷۸ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1974 اره میدونه میخاد ازش دوری کنه ولی اونم دنبال پیدا کردنشه اون یارو هم که منصور خان گوششو برید فرار ک ... مطمئنی بهادر پدرشه؟؟؟؟ولی انگاری شوهر منصور خانه
nargesiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2616 فرشته یعنی بچگیهایه منصور خان بچه فرضی تو گهواره بچه ی فرضی؟آخه یبار دیدم به خدمت کارش گفت حال بچه چطوره اونم گفت خوبه شیرشو خورد و خوابید اینم برگشت گفت مواظبش باش🤔🤔🤔🤔 یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 مادر آوا طلاق گرفت؟ سیاوش خیرابی چی شد؟ نه هنوز دنبال پول طلاهاشهسیاوشم دنبال سکه هاست و خلاص شدن از دست منصور خان فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤