2777
2789

سلام 

دوستان من از اون قسمت که آوا رفت خونه اون زن که میخواست زن باباش بشه دیگه ندیدم میشه خلاصه بگید چی شد؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

رفت قضیه سکه ها رم‌ لو داد

سکه ها پیش مهیاره و همه دنبالشن

بهادرم بابایه منصور خانه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت قضیه سکه ها رم‌ لو داد سکه ها پیش مهیاره و همه دنبالشن بهادرم بابایه منصور خانه

کی قضیه سکه هارو لوداد؟

بهادر خودش میدونه اون دخترشه؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

یه جا یه لحظشو دیدم بابای مهیار کتک خورده بود و سرش بسته بود ی شده بود؟

اره میدونه میخاد ازش دوری کنه ولی اونم دنبال پیدا کردنشه

اون یارو هم که منصور خان گوششو برید فرار کرده رفته خونه سیاوش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نه بابا بهادر شوهر شه مگه نگفت فرشته باباشو میخواد؟ منظورش دخترش بوده که انگاری مرده

فرشته یعنی بچگی‌هایه منصور خان

بچه فرضی تو گهواره

یه جا یه لحظشو دیدم بابای مهیار کتک خورده بود و سرش بسته بود ی شده بود؟

اومده بودن دنبال سکه ها

قبلش مهیار برداشته بود

رفت به آوا گفت رفتن اتاق آوا قایم کردن

فرشته یعنی بچگی‌هایه منصور خان بچه فرضی تو گهواره

بچه ی فرضی؟

آخه یبار دیدم به خدمت کارش گفت حال بچه چطوره اونم گفت خوبه شیرشو خورد و خوابید اینم برگشت گفت مواظبش باش🤔🤔🤔🤔

مادر آوا طلاق گرفت؟ سیاوش خیرابی چی شد؟

نه هنوز دنبال پول طلاهاشه

سیاوشم دنبال سکه هاست و خلاص شدن از دست منصور خان