2777
2789
عنوان

گوهر تو سریال جزر و مد

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 81 پست
اره مثلا دهه ۶۰ یه فیلمایی بود مثل خانه در آتش با بازی فرهاد اصلانییا مثلا آینه عبرتهمه از اعتیاد خو ...

ببین مثلا میخوان تابو شکنی کنن برسن به هالیوود 

اما یادشون رفته در کنار این چیزا باید فیلمنامه و قصه هم داشته باشن 

دلم برای فائقه بدبخت میسوزه

اون شروع کننده فتنه بود همچی بی خبر فروخت رفت،،،اصنم فکر ادامه زندگی نیست ازپسرش داره استفاده میکنه که انگارمسابقه روببره بین خودشو،وشوهرو مادرش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شروع کننده فتنه بود همچی بی خبر فروخت رفت،،،اصنم فکر ادامه زندگی نیست ازپسرش داره استفاده میکنه ...

من مثل شما فکر نمیکنم با احترام 

اون زن کارد به استخوانش رسیده ،یه عمر نادیده گرفته شده 

شوهرش هم درکش نمیکنه 

به خاطر همین خودش دست به کار شد یه فکری بکنه برای زندگیش 

یه جا حرف خوبی به پسرش زد گفت الان نمیفهمی چه لطفی کردم در حقت اما بعدا ازم تشکر میکنی

متاسفم باعث شدم خاطرات تلخ براتون زنده بشه خوشبختیتون ابدی و پایدار عزیز دلم

فدات مهربون🙏🌷🌷🌷♥️

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من مثل شما فکر نمیکنم با احترام اون زن کارد به استخوانش رسیده ،یه عمر نادیده گرفته شده شوهرش هم درکش ...

اآره اذیت شد ولی من اصن ازش محبت وزبان،خوش ندیدم نسبت به بچه اش،وشوهرش

برادرش گفت ماهرچی داریم ازین خانواده داریم دو هفته برامامان وبابا برادرمون پوگد نفرستیم نمیتونن زندگی  کنن،،برادرش منظورم فردوس،که داماد خانوادس،،اونم داره ازینامیدزده

کلانسازگارن متوجه ای؟ مادرشوهره خودخاهیشوقبول ندارم اصن،،،ولی،فاعقه هم اصن یجور ی بود رفتارش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،