2777
2789
عنوان

گوهر تو سریال جزر و مد

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 81 پست
ولی عجیبه عکسای زنشو پاک نکرده

عه

ندیدم پیجشو

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که فاجعه قرن بود افتضاح محض

جامعه  که روزبروز افتضاح میشه

اینال دارن میگن عادت کنید چیزی نیست

کناربیاید

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین خیانت باید نشون داده بشه چون تو جامعه هست اما نباید تطهیر بشه

اخه راهاشم دارن یاد میدن یکی بلدم نیست بهشم فکرنمیکنه ولی با این فیلما وسوسه میشه که یکبار هم امتحان کنه..

بعد امثال گوهر رو دارن میگن این دختره اینکاراش مشکلی نداره پس اگر با کسی هستین تا این حد پیش میرین این عیبی نداره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چقدر از اون زنه بدم میومد بچش رو ول کرده بود با این پیری لاس میزد

بعد ادای مامانای خوب در میورد بچه رو یه نصف روز میبرد پارک فک کرده بود شاخ غول شکسته

من خیلی اهل همزاد پنداری ام

با خودم گفتم من بچه هامو ببرم پارک حال ندارم اینجوری پا به پاشون بدوم

اما شب تا کنارم نخوابن،نفسشون بهم نخوره،خوابم نمیبره

تا قاشق قاشق غذا بهشون ندم و از سیر شدنشون مطمئن نشم،خودم دستم به غذا نمیره 

این نصف روز میبرد پارک و بعد دیگه برو که رفتی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ارش مجیدی هم سر همین سریال تو اینستاش گفت من چند سال پیش طلاق گرفتم و الان مجردم که مردم فکر نکنن ای ...

یعنی قرار بوده اینقد تو نقشش فرو بره

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
یعنی قرار بوده اینقد تو نقشش فرو بره

احتمالا 🥴😬

جامعه که روزبروز افتضاح میشهاینال دارن میگن عادت کنید چیزی نیستکناربیاید

اینش بده 

ببین تو فیلم ها اعتیاد رو نشون میدن سال هاست حتی تو صدا و سیما 

خیلی هم خوبه چون نشون میده ویرانگره و فرهنگ سازی میشه 

اما اینا خیانت نشون میدن میگن مشکلی نداره 

به جای اینکه ابعاد خیانت رو نشون بدن که چه فجایعی میتونه به بار بیاره

اینش بده ببین تو فیلم ها اعتیاد رو نشون میدن سال هاست حتی تو صدا و سیما خیلی هم خوبه چون نشون میده و ...

اره مثلا دهه ۶۰ یه فیلمایی بود مثل خانه در آتش با بازی فرهاد اصلانی

یا مثلا آینه عبرت

همه از اعتیاد خوف میکردن

میگفتن تهش چه وحشتناکه

الان فیلماشون یکیش دایناسور

همشون معتادن و کراش

خب معلومه بچه جذب اینا میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یادش بخیر عجب فیلمی بود🥰اونجا دوستام همه میگفتن ما لیلا زارعی رو میبینیم یاده تو میفتیمهمشون میگفتن ...

پس خوشگلی😉😍

قیافه لیلا زارع خیلی باکلاسه

آفرین دقیقا اون فیلم عشق واقعی رو نشون داد نه این هوس های زشت رو به عنوان عشق غالب کنه

اینش بده ببین تو فیلم ها اعتیاد رو نشون میدن سال هاست حتی تو صدا و سیما خیلی هم خوبه چون نشون میده و ...

متاسفانه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،