2777
2789
عنوان

گوهر تو سریال جزر و مد

2089 بازدید | 81 پست

چرا امثال اینجور دخترا رو تو فیلما خوب و منزه جلوه میدن

چرا وقتی میدونه طرف زن داره براش غذا میپزه سوار ماشینش میشه هی ویس و زنگ و قرار کافی شاپ 

اخرم میگ ارواح خاک بابام مث برادرمی🙄

لااقل ایدا واضح داره خونه خراب کنی میکنه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلمش یکم مبتذله

از یکم بیشتر

فقط اون سکانسی که ایدا تو ماشین مخ امیر رو میزنه خیلی واقعا زشت بود

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شبکه چند میده ساعت چند

نمایش خانگیه عزیز 

میخوان جا بندازن فساد و فحشا رو

اره بخدا

شبکه چند میده ساعت چند

پخش خانگیه تا قسمت ۱۵ اومده

یکشنبه و سه شنبه میاو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ارزش داره دانلود کنم؟

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

نمایش خانگیه عزیز

اخه قبلا یه فیلم بود جزر و مد فکد کردم اونه اگع قشنگه تا نگاش کنم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

وای که چقدر من حرصم میگیره از این فیلم 

قشنگ داره راه خونه خراب کنی رو آموزش میده 

ببخشید هر غلطی رو میکنه  دائم تو دست وپا ست،میره ومیاد تهشم خودشو میزنه به موش مردگی و میگه آقای مهندس مثل برادرمه، انگار مهندس پیغمبر زادست 

پخش خانگیه تا قسمت ۱۵ اومدهیکشنبه و سه شنبه میاو

چند قسمته کلا

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
ارزش داذه دانلود کنم؟

بین فیلمای در حال پخش

از همه قشنگ تره

مخصوصا آرش مجیدی🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری