2777
2789
عنوان

امروز خیلی از خودم راضیم

316 بازدید | 27 پست

سلام سلام ...امروز به تمام برنامه هام رسیدم..‌.دو ساعت و نیم زبان کار کردم نزدیک یه ساعت با بچه هام بازی کردم و سعی کردم یکم با بازی زبان یادشون بدم... ۱ ساعت ورزش کردم خونه رو تمیز کردم عصر هم ی ساعت رفتم تا بازار بعدم دوستم اومد پیشم دو ساعتی باهم گفتیم و خندیدیم و بعدم شام پختم و الانم ظرفارو شستم اومدم تو گوشی کاش هر روز بتونم همه این کار رو انجام بدم...

میخوام بگم خیلی خوبه که ما خانم ها برا سلامت جسم و روح مون وقت بزاریم هدف داشته باشیم و برای یاد گرفتن چیزهای جدید وقت بزاریم و تلاش کنیم و من بعد زایمان هایی که داشتم خیلی چاق شدم و روحیه ام خیلی داغون بود ولی الان به وزن ایده عالم رسیدم قبلا با دمبل سه کیلو ورزش میکردم و الان با پنج کیلو و هدفم اینه برسم به ۱۰ کیلو خوشحالم که بدنم کمی قوی تر شده بنظرم زن ها باید بدن قوی داشته باشن...دوست داشتم حس و حالم رو با شما به اشتراک بزارم تا انگیزه ای باشه برای بقیه خانم ها...دوست دارم خانم هایی که مثل چند سال پیش خودم هستن انگیزه بگیرن‌.. حتما ورزش کنیم حتی روزی ده دیقه حتی هفته ای نیم ساعت حتی اگه شده ماهی یه ساعت ورزش کنین چون باز هم مفیده نه برای تناسب اندام بلکه برای سلامت جسم و روحتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب؟ یعنی شما نمیگفتی ما ورزش نمی‌کردیم؟ الان وقت خوابه باید بری بخوابی بدووووو

من چون بعد زایمان افسردگی داشتم و اصلا ورزش نمیکردم و خیلی کم تحرک بودم اون دوران زنداییم خیلی از این حرفا بهم میزد و خودش هرروز ورزش میکرد و کم کم به منم انگیزه داد منم دوست داشتم اگه کسی حس و حال خوبی نداره انگیزه بگیره...