2777
2789

سلام،من پسرم خيلي خيلي كم تكون ميخوره.اصلا تاحالا محكم ضربه نزده،از ديروز هم كلا ٣،٤ بار فقط حسش كردم.ميخواستم ببينم عاديه؟ چرا پس بعضي ها كه هم هفته من هستن اينقدر واضح حركات رو حس ميكنن و حتي ميدونن كجا داره ميزنه! كسي بوده بچش كم تكون بخوره و وقتي دنيا بياد باهوش باشه؟

من نگرانشم حتي امروز دلم ميخواد برم صداي قلبش رو گوش بدم.درضمن ٢١ هفته و ٥ روز هستم

ممنون ميشم كمكم كنيد

نگران نباش گلم ی چیز شیرین بخور ب پهلو چپ دراز بکش تو یه ساعت بیشتراز۵تا تکون داشت نگران نباش شدت لگداشم از۲۴هفته ب بعد بهتر میشه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جفتم قدامی بود تازه هفته ۲۳ حرکاتش رو واضح متوجه شدم. نوع جفت و میزان چاقی شکم در حس کردن حرکات موثره

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
بستگی به نحوه قرار گیری جنین، لایه های چربی شکم مادر، نوع پوست شکم مادر و ... داره، نگران نباش

نحوه قرارگيريش توي سونو انومالي بريچ بود

شكمم چربي زياد نداره.

نگران نباش منم خیلی کم حس میکردم اما الان انقد واضح شده حرکاتش که بعضی اوقات ازشدت ضربه هاش دنده هام درد میگیره

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

منم با وجود اینکه بارداری دومم هست ولی تا هفته 23 تکونهاشو جزئی حس میکردم کلا تکون خوردن خیلی واضح جنین مربوط به 25 هفته به بالاست

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
نگران نباش منم خیلی کم حس میکردم اما الان انقد واضح شده حرکاتش که بعضی اوقات ازشدت ضربه هاش دنده هام ...

خب شما ماشالله نزديك زايمانته معلومه زياد تكون ميخوره

خب شما ماشالله نزديك زايمانته معلومه زياد تكون ميخوره

نبابا تازه هفته35 هستم حالا کو تا زایمان

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نحوه قرارگيريش توي سونو انومالي بريچ بود شكمم چربي زياد نداره.

خانومای چاق زیاد حرکات جنین رو حس نمی کنن نگران نباش حتما کوچولوی باهوشی تو راهه فقط چون مامانش یه خورده تپله حس نمیکنه 😍

اللهم صل علی محمد و ال محمد
😕پس اينايي كه اينقدر واضح حس ميكنن چي؟

چه ربطی به هوش بچه داره،به هزار دلیل ممکنه تو حرکاتشو خوب حس نکنی،گیر نده به نی نی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه