2777
2789
عنوان

راه های سوزوندن عروس تضمینی

147 بازدید | 13 پست

پیرو تاپیک دوست عزیزمون که توی در بازدیدا بود 

اولین اصل تو این اقدام خداپسند ایجاد حس رقابت بین عروس و سایر اعضای خانوادست 

به این صورت که نه جلوی پسرت بلکه تو خفا سعی کنی حس حسادت رو توی وجودش زنده کنی 

اگه نسبت به جاری باشه که نور علی نوره

سعی کنید تا جایی که میتونید توی جمع های زنونه خودتون بی محلش کنید هرچی شما کم تر محل بدین اقوام و دوستانتونم کمتر تحویلش میگیرن

بهش نشون بدین که شما هیچوقت نمیتونی جزو خانواده ما باشی و اگر پسرمون قدمی برای خانوادش بر میداره چون تربیت شده خودمونه

نشون بدین که رابطتون با پسرتون عالیه و از خوبی رابطه این دو نفرم خوشحال میشین

وقتی بچه دار شدن جلوی پسرتون حسابی به عروستون برسید وقتی پای پسرتون از خونه بیرون گذاشته شد دائم توصیه های قرون وسطی رو بکنید 

در آخرم اگه نوه تون پسر شد بگید خدا به هرکسی دختر نمیده اگه دختر شد بگید عرضه پسر اوردن نداشتی

قدم بعدی سعی کنید جلوی عروستون به نوه دیگتون محبت کنید و علنا بهشون بی توجهی کنید

برای جاریش یا دخترتون هدیه بگیرید و جلوی عروستون بدین بهش

سعی کنید حتما سرزده ماهی یبارم شده برید خونشون به ویژه تایمایی که پسرتون خونست که مبادا درو باز نکنن

به خودتون برسید از فشیال بگیر تا ست کردن رنگ موهاتون طبق فصل 

در آخرم بشینید کنارش بگید من تونستم جمع کردم به ی جایی رسیدم الان وقتشه به خودم برسم 

نقش آینه توالت داشته باشید گاهی

بگید وای عروس چرا چاق شدی پهلوهات زده بیرون چرا دماغت ورم کرده چراااا و الی آخر 

وقتی میرید خونش سعی کنید اصلا از جا بلند نشید و ابن اجازه رو هم ب دخترو عروس دیگتون هم ندید در آخر هم زیاد غذا نخورید و نشون بدید به خودش که طعم غذا اصلا جالب نیست

سعی کنید وقتی میرید تو خونش وارد حریم شخصیشون بشید و اگه به روتون آوردن اصلا گردن نگیرید و گلگی با گریه ب پسرتون بکنید 

همه اشتباهات خودشو خانوادشو فقط با اشک تمساح به پسرتون بگید بالاخره عروس وظیفشه که بدون هیچ خبطی باشه 

...

عذر میخوام اگه خاطرتونو ناراحت کردم

این بی فرهنگیا هم از من هم از شما بدوره 

اما دوست داشتم بنویسم تا به ی عده بفهمونم اگه نیت آدما بی ادبی باشه خیلیا میزنن رو دست شما

آدمی را آدمیت لازم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف فکر کرده طرف شوهرشم بیکارن و میشینم نگاه میکنن

همون طور که طرف شوهر اذیت کنه عروس تلافی می‌کنه..

اگر عروس هم اذیت کنه طرف شوهر بیشتر میتونن عروسو بسوزونن...

و جوری شوهرو تحت تاثیر قرار میدن ک زندگی عروسو جهنم میکنن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

سلام عزیزم وای من اینها رو خوندم چقدر برای خودم این ها انجام شده دخترای بیچاره مردمو میگیرن با این کارها روانی اش می کنن.

خواهرشو مادرش رو هروقت دعوت می‌کنیم دقیقا همینطور که گفتی با اکراه و کم غذا میخورن طوری که همه غذا برگرده دیگ.

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
طرف فکر کرده طرف شوهرشم بیکارن و میشینم نگاه میکننهمون طور که طرف شوهر اذیت کنه عروس تلافی می‌کنه..ا ...

اره واقعا بنظر من دست خانواده شوهر برای اذیت کردن عروس خیلی بازتره چون شوهرها اغلب نمیفهمن و پشت خانوادشونن

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
اره واقعا بنظر من دست خانواده شوهر برای اذیت کردن عروس خیلی بازتره چون شوهرها اغلب نمیفهمن و پشت خان ...

دقیقا

اصلا ادم باید مرض داشته باشه کسیو اذیت کنه

اغلب رفتارا بخاطر تفاوت فرهنگی هست که اذیت میکنه طرف مقابلو.. وگرنه اغلب قصد آزار ندارن..

و شاید تعداد محدودتری واقعا بخوان اذیت کنن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

معلومه خودتون دارید میسوزید ن عروس خیلیم 🐍هستین

ن عزیزم چ‌سوختنی

عروسای ما تفاهم فرهنگی زیاد با ما ندارن اما چیزی از احترام کم نزاشتیم

بالاخره به امیدی پا تو زندگی برادر من گذاشتن

گفتم که متوجه بشن ی عده بد بودنو همه بلدن