2777
2789
عنوان

بچه گنجیشک پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 67 پست

اسی من قبلن جوجه گنجشک داشتم

طبق راهنماییایی ک از گوگل گرفته بودم نباید بهشون اب بدی و همون رطوبت غذایی ک میخوره براش کافیه.بهترین غذاهم براشون توته.من اکثرا شیرخشک بهش میدادم.شیرخشکو کوچولو اندازه برنج نیم دانه و حتی کوچیکتر فشار میدادم گلوله میشد با چوب کبریتی ک با چاقو باریکش کرده بودم میذاشتم توی نوکش میخوردش.اولا خودم نوکشو باز میکردم بعد دیگه کم کم خودش نوکشو باز میکرد.و اینکه گرم نگهش دار

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی من قبلن جوجه گنجشک داشتمطبق راهنماییایی ک از گوگل گرفته بودم نباید بهشون اب بدی و همون رطوبت غذا ...

شیر خشک می‌دونی چنده؟😂

بهش نون میدم شنیدم با آب خیار بدم بش خوبه 

بیا توت فرنگی بردار🍓

اسی من قبلن جوجه گنجشک داشتمطبق راهنماییایی ک از گوگل گرفته بودم نباید بهشون اب بدی و همون رطوبت غذا ...

الان خوابیده چجوری بش غذا بدم

بیا توت فرنگی بردار🍓

شیر خشک می‌دونی چنده؟😂بهش نون میدم شنیدم با آب خیار بدم بش خوبه

😂😂😂

نه شیرخشک نخریده بودم براش.زن عموم نی نی داشت اون موقع یه قاشق ازش گرفتم گفتم واسه جوجمه.یه قاشق فکنم برا یکسالش کافی باشه😂

پس چی بدم من خودم چیز مغذی گیرم نمیاد بخورم 😂

الهی بگردم😂😂😂😂 والا یادمه نوشته بود توت و حشرات خوبه براشون.حالا باز شما تو گوگل یا چت جی پی تی تحقیق کن ببین چی دستتو میگیره

یه تیکه پارچه گرمی چیزی بذار زیر و روش گرم بمونه

رو دلش نمیمونه؟

باید هر دو ساعت بهش غذا بدی

این عکس بچه گنجشک خدابیامرز من

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

عزیزم نون نده میمیره 

تخم مرغ ابپز کن زردش رو له له کن با یذره اب با سرنگ بریز دهنش 

زیادم نده هر دوساعت یذره از همون بده

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

الهی بگردم😂😂😂😂 والا یادمه نوشته بود توت و حشرات خوبه براشون.حالا باز شما تو گوگل یا چت جی پی تی ...

باشه عزیزم بازم مرسی😂🧡

توت نداریم🤣🧡

بیا توت فرنگی بردار🍓

تکه های تخم مرغ آب پز را سر سیخ کبریت بزار بده دهنش

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

آخه 🤣🤣🤣🤣 همش چرته‌ خوابع باز نمیکنه نکشو‌ هر دو ساعت؟ چی بش میدادی

من آرد نخود و تخم مرغ آب پز میدادم