2777
2789
عنوان

غرق اینستا بودم

116 بازدید | 13 پست

که نماز مغربم قضا شد عذاب وجدان گرفتمممم چقدر من بی عقلم رفتم اینستا ی داستان داشتم می‌خوندم نماز یادم رفت و داستانی داستانی که هیچ دردی نمی‌خورد فقط برام جالب بود تهش چی میشه نشستم موندم نمازم رفت 

به من چه

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیی...اشکال نداره همین که پشیمونی برا خدا کافیه!

میگن اگه گناه میکنی و ناراحت میشی بدون از چشم خدا نیفتادی🙃🥲

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

به من چه

عه بی ادب😐🤨

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خب غرق نشو من ک اینستا رو میزارم فقط قبل خواب چون میدونم غرق میکنه این لعنت بت اینستا😅

بیکار بودم گفتم یه چرخی بزنم یا داستان نظرمو جلب کرد با یک کششی نوشته بودن ک آدم کنجکاو میشه تهش چی میشه دیگ اینستا نمیرم 

اینستا رو پاک کن من دو سالی هست پاک کردم به آرامش رسیدم اصلا نمیدونم اون تو چخبره بعضی وقتا میشنوم میگن دیدی اینستا فلانی چیشد خندم میگیره چون نمیدونم و خیلی ذهنم سالمه

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

اینستا رو پاک کن من دو سالی هست پاک کردم به آرامش رسیدم اصلا نمیدونم اون تو چخبره بعضی وقتا میشنوم م ...

من اینستا فقط میرم برا شنیدن حدیث پیامبر صل الله علیه و آله و سلم این داستان یهو ظاهر شد که نمی‌دونم چطور شد