که نماز مغربم قضا شد عذاب وجدان گرفتمممم چقدر من بی عقلم رفتم اینستا ی داستان داشتم میخوندم نماز یادم رفت و داستانی داستانی که هیچ دردی نمیخورد فقط برام جالب بود تهش چی میشه نشستم موندم نمازم رفت
این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن اگه گناه میکنی و ناراحت میشی بدون از چشم خدا نیفتادی🙃🥲
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉 راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زندهایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉 راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زندهایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱
اینستا رو پاک کن من دو سالی هست پاک کردم به آرامش رسیدم اصلا نمیدونم اون تو چخبره بعضی وقتا میشنوم میگن دیدی اینستا فلانی چیشد خندم میگیره چون نمیدونم و خیلی ذهنم سالمه