2777
2789
عنوان

بچه گنجیشک پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 67 پست
از خاکی ماکی جایی🤣دیگه گناه داره تو که اوردیش یه تلاشی براش بکن ،وگرنه بمیره خودت اذیت میشی

بخدا من جونش نجات دادم گربه لقمه چپش نکنه با ارامش بمیره بهتره😂😂 کسی تحویلش نگرفت تا خود شب تو حیاطمون جیک جیک کرد

بیا توت فرنگی بردار🍓

بخدا من جونش نجات دادم گربه لقمه چپش نکنه با ارامش بمیره بهتره😂😂 کسی تحویلش نگرفت تا خود شب تو حیا ...

نه من خودمو بذارم جاش ترجیح میدم یه دفه خورده بشم تا اینکه کم کم. به خاطر گرسنگی بمیرم🤣جدا از شوخی دونه خیس شده هم خوبه می‌تونه بخور ببینم میتونی مادری کنی یا نه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از تو لونش افتاده اسی نگهش دار

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نه من خودمو بذارم جاش ترجیح میدم یه دفه خورده بشم تا اینکه کم کم. به خاطر گرسنگی بمیرم🤣جدا از شوخی ...

نون کردم تو آب نرم ک شد کردم تو سرنگ دهنشو باز کردم دادم بش ولی هنوز سیر دونش خالیه 

بیا توت فرنگی بردار🍓

بخدا من جونش نجات دادم گربه لقمه چپش نکنه با ارامش بمیره بهتره😂😂 کسی تحویلش نگرفت تا خود شب تو حیا ...

دیگه مادرش نمیادسراغش چون امروز باید میومد .بهش باسرنگ غذابده شاید زنده موند خداخیرت بده

______ تعلیق دائم ______

عزیزم لطفن نندازش دور خیلی گناه داره ازش‌مراقبت کن از هوش مصنوعی بپرس خیلی بهت کمک میکنه چطور ازش مراقبت کنی

بندازی دور پدر و مادرش نمیبرنش چون کلن گمش کردن 

گربه میخورتش

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

آرد نخود با آب مخلوط کن و با سرنگ بهش بده، من بچه گنجشک را تا یه هفته اینجوری نگه داشتم، بعد خواستم برم مسافرت دادم دست خواهر شوهرم ، وقتی اومدم گفت گربه بردتش

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام