2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست
چه اهمیتی داره آدم درستی نیست باهاش آینده ایی نداری ایکاش قبل اینکه ازدواج کنی یه تاپیک میزدی قطعا ه ...

بله حق باشماس حوصلش نمیکشه

اون اگه منو میخواست حتی شده به خاطربچه اقدامی میکرد

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرت چطور راضی شدن دختر بیست سالشون بدن به مرد چهل ساله مرد چهل ساله ایی که دنبال دختر بیست سال ...

من خام بودم خودم پافشاری کردم😔

منم حس میکنم به خاطردارایی بابام بوده..یا گفته سنش کمه باهام کنارمیاد

این ازدواج از پایه اشتباهه حرف این زن های زنستیز اینجارو گوش نکن صبر کردن واسه مردی که حتی به بچشم ت ...

آخه هرچی مبخواستم برام فراهم میکرد،کلی به خونه رسیدگی میکرد، توکارای خونه بهم کمک میکرد، مسافرت میرفتیم

آخه هرچی مبخواستم برام فراهم میکرد،کلی به خونه رسیدگی میکرد، توکارای خونه بهم کمک میکرد، مسافرت میرف ...

خسته نباشی دختر

اینارو همه هم میکنن 

خییلییی بچه و ساده ایی و اونم سواستفاده کرده سطح توقعاتمم زیادی پایین بوده از جوونی و خامی متاسفانه سواستفاده کرده طرف میره با همسن سالش ازدواج میکنه خونه و ماشین میزنه به نامش منت هم نمیزاره اونوقت تو لطف کرده چندصباحی باهات وقت گذرونده ذوق کردی💔😖

نکن تروخدا به جوونیت رحم کن 

دور این پیر پاتال خط بکش 

خسته نباشی دختراینارو همه هم میکنن خییلییی بچه و ساده ایی و اونم سواستفاده کرده سطح توقعاتمم زیادی پ ...

بله درسته

خونه به اسم مامانشه

ماشینم ازترس به اسم یه نفردیگه کرد

خسته نباشی دختراینارو همه هم میکنن خییلییی بچه و ساده ایی و اونم سواستفاده کرده سطح توقعاتمم زیادی پ ...

ولی برام سخت میگذره

احساسات کنار بزاری راحتتر میگذرهپیش مشاور طلاق هم برو

آخه یه دختر8ماهه داریم دلم میخواست برگردیم به زندگی😔جواب پیاممونمیده به خواهرش پیام دادم واسطه بشه میگه تو آبروشوبردی زدیش جیغ وفریادکشیدی،حتی مامان وباباشم راضی نشدن واسطه بشن

من این تاپیک رو درک نکردم۲۰ سال اختلاف سنی دختر زیر بیست سال و ازدواج و مادر شدنکتک و تحقیر و دعوا و ...

مثل رمان میمونه😔