2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست
خودت حرمت هاراشکستی برای چی بزنی بشکونی دیگه مردها هم از این‌کارها نمیکنن باید بری پیش روانشناس منم ...

بله حق باشماس

یعنی تقصیرمنم هس؟ 

خب شوهرم چرابایدتاجزئیات زندگیمون به خانوادش بگه

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
یک بار دیگ امتحان کن قبلش ۷ تا کوثر بخون جوابش رو بهم بگو

چشم دعاکن برام

ظهرکه پیام دادم جواب نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

میتونی یه زندگی عالی رو برای خودت درست کنی 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده و از مرز طلاق برگشتن 

بله بدون خرجی

چ نامردو عوضیه

اگ مامان باباش آدم بودن میگفتن لااقل خرج بچتو بده.اگ بخاطر  بچه رفته خبرش چرا خرجی نمیده

شکایت کن واسه نفقه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول ب ...

چشم حتما

یعنی میشه برای منم درست بشه

چ نامردو عوضیهاگ مامان باباش آدم بودن میگفتن لااقل خرج بچتو بده.اگ بخاطر بچه رفته خبرش چرا خرجی نمی ...

واسه نفقه ومهریه وجهاز اقدام کردم

چون اون یه مرد سن بالاست اون فقط میخاست از جوونیت استفاده کنه ذره ایی علاقه بهت نداره بچه هم درست کر ...

واقعا؟؟

آخه قبلا یه باذتونامزدی جداشده

من فکرمیکردم باعشق باهام ازدواج کرده زندگی کنیم😔

واقعا؟؟آخه قبلا یه باذتونامزدی جداشدهمن فکرمیکردم باعشق باهام ازدواج کرده زندگی کنیم😔

خب همون دیگه آدم درستی بود زنش مرض نداشت ولش کنه که مردای مطلقه کیس های ریسکی هستن زیاد نمیشه بهشون اعتماد کرد

یعنی خانوادشم میدونن؟

چه اهمیتی داره 

آدم درستی نیست باهاش آینده ایی نداری 

ایکاش قبل اینکه ازدواج کنی یه تاپیک میزدی قطعا همه بهت میگفتن که نکن اخر عاقبت نداره الانم صبر کردن جایز نیست چون چیزی رو درست نمیکنه 

جوونایی که با اختلاف سنی کمتری ازدواج میکنن چون جوون و عشق دارن و ترس از جدایی و از دست دادن دارن معمولا همچین چیزایی براشون پیش نمیاد دقت کن تاپیک هایی درباره این موضوع میبینی آقاهه هرچقدررر بد باشه تا اسم طلاق بیاد سریع میره یکاری میکنه اتفاقی نیفته یا بخاطر بچه کوتاه میاد برعکس چیزی که فکر میکنی جوونا هرچقدر باهم مشکل داشته باشن بازم سازگاری بیشتری دارن انعطاف پذیری بیشتری دارن شوهرت یه مرد سن بالاست تحمل و صبر و حوصله و عشق نداره شغلشم شغل خوبی نیست مردایی بااین مشاغل مردای ناسازگاری هستن بیخیال شو و با واقعیت کنار بیا   

پدر مادرت چطور راضی شدن دختر بیست سالشون بدن به مرد چهل ساله 

مرد چهل ساله ایی که دنبال دختر بیست ساله اس کاملا معلومه آدم سالمی نیست فقط دنبال سواستفاده اس 

بیشتر ازاین جوونیتو هدر نده پای یه پیرمرد