2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست
به رفتارای بدش فک کن فک کن چقد تحقیرت کرده اینکه تورونمیخاد خودتو کوچیک نکن کاری کن اون فک کنه برات ...

اخلاق خوبم داشت😔مسافرت میبرد،توکارای خونه کمکم میکرد،

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم به بیست سال بزرگتر از خودم فحش بدم و کتکش بزنم خیلی احترام داره خخخخخ. ازدواج با فاصله ...

فک کن با یه پیرمرد ازدواج کنی بعد واست قیافه هم بگیره بیا برو قبرتو  بکن بابا

عزیزم متاسفانه پلای پشت سرتونو خراب کردین راه برگشتی نیس یعنی چی شوهرتو زدی چنگ انداختی خود شما مقصر ...

بله حق باشماس

دوتا ادم از دونسل کااااملا‌متفاوت . ک‌یکیشون واسه نسل‌جدیده نه که بد باشه نسل‌جدید خیلی‌چیزاشون فرق ...

مشاورهم رفتیم

چندبارفرصت داده بود

غلط کرد. چ جوری اداره میمونه .نمیشه کآخه مگ میشه ی مرد یک ماهو نیم نره خونه نمیگم سرش جایی بنده ولی ...

تنهایی خیلی سخته

کاش بچه نمیاورذی مشکلاتتون عمیقه با روانشناس صحبت کن اگه افسردکی داری دارو بخور خودتو درمان کن بعدم ...

کاش خواهرش بتونه کاری کنه

تو ک نمیخای طلاق بگیری برا چی اقدام کردی واسه نفقه و مهریه و جهاز ؟؟؟؟ نمیدونی اینا خط قرمز مردهاست ! 

بعدم اصلا این اقا ..... هعی چی بگم بنظرم همون بهتر جدا بشی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....