2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست
بنظرم مشکل از تو هم هست چرا تو دعوا حمله میکنی و وسیله می‌شکنی؟ لباس بپوش برو بیرون یا برو تو اتاق.م ...

بنظرت میتونم بااین شرایط کناربیام؟ 

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفانه پلای پشت سرتونو خراب کردین راه برگشتی نیس یعنی چی شوهرتو زدی چنگ انداختی خود شما مقصری قبل این دعواها باید میرفتی روانپزشک

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

دوتا ادم از دونسل کااااملا‌متفاوت . ک‌یکیشون واسه نسل‌جدیده نه که بد باشه نسل‌جدید خیلی‌چیزاشون فرق داره. 

حالا باز ببین بزرگتری‌کسی‌ بیاد حضوری حرف‌بزنید مشاور برید بگو مثلا اخرین فرصتوبدیم کنار مشاورو زوج درمانگر

parasoo1989@
خودت کردیچرا وقتی مقصر بود..... بهش زنگ زدیچرا به خواهرش التماس کردیبیست سال کوچکتریپدرت پولدارتر.او ...

یه ماه کلا کاری بهشون نداشتم حتی مهریه ونفقه وجهاز اقدام کردم واکنش نشون نداد

نقطه ضعف دادیدل تنگ بودی ،که بودی.صبر می کردی بر می‌گشت و دیگه این حماقت رو نمی کرداما خودت بهش یاد ...

یک ماه سراغشونگرفتم واکنش نشون نداد

خواهرش میگه اداره میمونه

غلط کرد. چ جوری اداره میمونه .نمیشه ک

آخه مگ میشه ی مرد یک ماهو نیم نره خونه نمیگم سرش جایی بنده ولی ب شدت بی مسئولیته

از سرشم زیادی ۲۰سال ازت بزرگتره چشه درمحل سگش نزار. هرچی زنگ بزنی ب مامان باباو خواهرش زنگ بزنی اون بدتر میکنه 

سگ محلش کن فکر کنه دیگ نمیخوایش شاید برگشت

لااقل با بابات دعوا نکن.همینک هواتو داره خوبه.بزار بابات حامیت باشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کاش بچه نمیاورذی مشکلاتتون عمیقه با روانشناس صحبت کن اگه افسردکی داری دارو بخور خودتو درمان کن بعدم حالا که رفته چیه هی النماس التماس اینجوری که نمیشه زندگی‌کرد اول باید خودتو تغییر بدی بعدم دوتا بزرگتری چیزی باید واسطه شن اینقد بی گدار به اب نزن 

بیخیالش شو...این زندگی برای شوهرت تموم شده س ...توهم ب خودت بیا .اگر ذره ای می‌خواستت تلاششو میکرد ی ...

دقیقا به مادرش وخواهرش گفته میخوام جدابشم.حتی مسائل خیلییی جزئی به خواهرش گفته