2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تلاشت رو کردی ولی فایده نداره شرایط رو درک کن خودت رو مشغول کن تا کمتر درگیر بشی

چجوری مشغول کنم

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
والا خود کرده را تدبیر نیستاگه خیلی مشکلات داری جدا شوهنو تازه ۲۱ سالتهچرا با ۴۱ ساله اخه ازدواج کرد ...

بنظرت درست شدنی نیس؟ 

با اختلاف سنیتون مشکلی نداری؟ منم میخوام با یکی ازدواج کنم 25سال بزرگتره

مامان من منو تو ۲۲ سالگیش به دنیا آورده هروقت با هم حرف می‌زنیم جنگ داریم حالا تو فک کن شوهرت ۲۵ سال بزرگتر باشه 

تو ۲۵ سالت باشع اون ۵۰ سالشه شوگرددی میخوای؟ زندگی اسی رو ببین عبرت بگیر 

فردا تو ۳۵ سالت شد اون ۶۰ سالشه تازه اول چل چلیت باید بیفتی دنبال شوهر پیرت از این دکتر به اون دکتر ببریش ، آخه تو خیابون با یه مرد ۶۰ ساله بری خودت از خجالت آب میشی خیلی زشته 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

میدونم اینکه بخوای خودت و کنترل کنی وقتی عصبی هستی سخته اما زن باید تو خونه مایه آرامش باشه

بازه تصمیم با خودته

ببین این مرد اصلا برگشتنی هست که بخوای براش انرژی بذاری؟

به هیچ عنوان نه بهش پیام بده نه زنگ بزن نه از طرف کسی واسطه بگیر زندگی عادیت رو بکن برمی گرده

یه ماه سراغشونگرفتم واکنش نشون نداد

بنظرت درست شدنی نیس؟

با چیزایی ک گفتی نه

ایشون کلا مسئولیت پذیر نیست ۲ ماه مگه ادم زنشو ول میکنه؟

بشین باز فکر کن سبک سنگین کن ولی واقعا ادامه با چنین ادمی عذاب خودته سنی نداری ک دختر

منم همسن خودتم

🤍

مردی ک عاشق نباشه نمیشه بزور عاشق کرد

یعنی دلش برا بچشم تنگ نشده 

بنظرم بشین عاقلانه تصمیم بگیر

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

با پدر مادرش صحبت کن اونا رو واسطه کن برو پیششون مشاوره هم برای افسردگی خودت برو حتما جدی بگیر قضیه ...

شوهرم نذاشت پدرومادرش بیان