2777
2789

سلام دوستان 

حوصلمون سر رفته بیاید حرف بزنیم

چه سالی عروسی گرفتین؟ از همه‌چیز عروسیتون راضی بودین؟

هزینه جهازتون چقدر شد؟ زیاد خریدید یا نرمال؟

*در کل هر خاطر خوبی از اون ایام عروسی و قبل و بعدش دارید بتعریفید*

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

سال۹۲ بابام برام جهیزیه کانل گرفت ولی خوب از  بعضی چیزا گذشتم مثل مبل و کمک و ‌...چون خونه کوچیک بود جا نداشت بجاش واسمون ماشین پرایدی خرید به نام من و رو جهیزیه داد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال۹۲ بابام برام جهیزیه کانل گرفت ولی خوب از بعضی چیزا گذشتم مثل مبل و کمک و ‌...چون خونه کوچیک بود ...

خیلیم عالی چه بابای خوبی خدا حفظشون کنه

چه چیزایی با داماد بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

سال ۸۹ 

جهاز خوبی مامانم نداد بهم  با اینکه پول جهازم پول خوردشون بود  

عروسیم کلا خوب بود  خانواده ی همسرم واقعا همه چی رو خوب برگزار میکردن 

ولی مامانم زهر مارم می کرد همه چی رو 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من فیلم عروسیم‌رو دوست ندارم چوت رقصیدی لبخند نزدم و پوکرمخیلی افتضاحه همه چی خوب بود جز خودم🤦🏻‍♀️

اشکال ندارع عزیزم از بقیه‌اش لذت ببر

ولی خب تجربه یک خوبیه دیگه بقیه لبخند بزنن تو فیلمشون و اینکه لب نزنن همراه آهنگ یا خیلی کم و با ناز و عشوه همراهی کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سال ۸۹ جهاز خوبی مامانم نداد بهم با اینکه پول جهازم پول خوردشون بود عروسیم کلا خوب بود خانواده ی ...

بیخیالش عزیزم خداروشکر که از عروسیت راضی بودی 

چ وسایلی با داماد بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سال ۹۱جهیزیه نداشتممیخواستیم خودمون دوتایی بخریم و زندگی رو بسازیمبعلاوه مشکلاتی بود که باعث شد اینط ...

چ عالی و انشالله که موفق شدین و لذتش رو بردید 

ما هم خونمون رو خودمون ساختیم و خیلی حس شیرین و دلچسبیه وقتی ثمره تلاش رو میبینی امیدوارم موفق باشی 

هرچه که آدم خودش بدست بیاره لذت بخش تره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سال ۹۸ازدواج کردم از عروسیم ۷۰درصد راضیم چون رقص تانگو اینا عکس ۳تیکه اینا داشتم اما فرمالیته و کلیپ خدااا از مادرشوهرم نگذره مخ شوهرمو خورد نزاشت بریم تا ب الانم رو دلم مونده فرمالیته برم عینک دودی بزنم فیلم داشته باشم ...چندین بارم ب همسرم ثابت شد ک کاش میرفتیم اونروز میگ همکارم میره شمال فرمالیته بهش گفتم دیدی تو کار بدی کرد رو دل من مونده برگشت گفت بهت قول مردونه میدم باردار ک شدی بریم شمال فرمالیته کنار دریا جشن تعیین جنسیت دوتایی دودزا اینا بخرم برات بریم کلیپ درست کنیم بزاری تو پیجت منم گفتم باش لاعقل خوبه 

جهازمم ک من حتی چوب کبریت هم پسند نکردم کلان همه چی منو مادرم خرید برام فرض کن مبل اومد تو خونم دیدم چطوره خوشخواب اومد تو خونه دیدم دست دوم هست داده رنگ کردن بااینک وضع بابام متوسط رو به بالاست🥲چون با شوهرم فرار کرده بودم ی جهاز نصف و نیمه داد ک الان من پنکه ندارم من سرخ کن ندارم من همزن ندارم تا ب الان هم جهازم کامل نیس بخاطر همون دست و دلم نمیره ب خونه تمیز کردن شغل همسرمم ی جوری نیست ک بتونم تند تند عوض کن همه چیو هیییی

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..!

بعد تازه من بعد ۵ماه عروسیم بهم جاهاز داد یادم نمیره شب عروسی با لباس عروس اومدم رو سرامیک ی پتو انداخته بودیم رو اون خوابیدم بنظرت چرا خدا منو لایق اینا دید؟

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..!
بعد تازه من بعد ۵ماه عروسیم بهم جاهاز داد یادم نمیره شب عروسی با لباس عروس اومدم رو سرامیک ی پتو اند ...

خدا بزرگتر از این حرف هاست عزیزم اگه یه دری بسته باشه یه در دیگه رو برات باز میکنه و همه‌چیز انشالله قشنگ میشه حتی بهتر از اونچه که دوست داری صبرکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سال ۹۸ازدواج کردم از عروسیم ۷۰درصد راضیم چون رقص تانگو اینا عکس ۳تیکه اینا داشتم اما فرمالیته و کلیپ ...

انشالله صد برابرشو می‌خری کم کم

1
5
10
15
20
25
30
35
40