2777
2789
عنوان

یه نفر بیاد ک ازش راهنمایی بخوام بدون قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست
اولش سخته وابستگی ولی بعدش عادی میشه همین ک پشیمونی خدا دوستت داشته از عواقبش بترس نتیجه خوبی نداره ...

اخه خیلی سخته اگه یه بحث خیلی کوچیکی پیش بیاد ب قول مامانم طوری پیامامو صمیمی میفرستم انگار اون دختر عه منم پسرم ک خواهانشم
خیلی سعی کردم این کارو کنم اما فرداش روز از نو روزی از نو

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا سالمشون هیچی نیست چه برسه به سن بالا های...مورد مشابه تو رو دیدم اولش سخته باید بخای .ذات دل هم ...

هعییی چیبگم

ن بابا مجرده
کاشکی متاهل بود اگه متاهل بود رها کردنش خیلی راحت تر بود به ارزش این نبود ک زندگی یکی دیگه خراب شه

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

هفده سالته با یه چهل دو ساله

اره  

گفتی قصدش ازدواج نیست پس چیه

قبلا بود
الان خودم مقاومت کردم ک راضی نیستم و خانواده هامون اوکی نمیشن

هرچند هرازگاهی بین حرفاش از دستش در میره ک دوس داره جدی تر باشیم

از دو تا طایفه ای هستیم ک همیشه بینشون جنگ و دعوا بوده

جایی هم زندگی میکنم ک ب شدت مردم طایفه گری و قومیتی داریم

هعییی چیبگمن بابا مجردهکاشکی متاهل بود اگه متاهل بود رها کردنش خیلی راحت تر بود به ارزش این نبود ک ز ...

تو میتونی کافیه خودت بخای و قطعا یه فرد مناسب و خوب وارد زندگیت میشه اصلا نگران تنهایی نباش دلسوزی بیخود هم نکن

اخه خیلی سخته اگه یه بحث خیلی کوچیکی پیش بیاد ب قول مامانم طوری پیامامو صمیمی میفرستم انگار اون دختر ...

اشتباه نکن این کارایی ک بهت گفتمو اگه جدی میخوای ترکش کنی انجام بده مطمئن باش نتیجه میبینی با اینده خودت بازی نکن کتاب سه دقیقه در قیامت بخون بخدا ارزش نداره  نه با این مرد یا هیچکس دیگه ای باشی خواستی کتاب داداش رضا. بخون درباره کنترل نفس 

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

تو میتونی کافیه خودت بخای و قطعا یه فرد مناسب و خوب وارد زندگیت میشه اصلا نگران تنهایی نباش دلسوزی ب ...

هعییی       

میدونی گاهی ماها میدونیم که راه اشتباهه، اما میخوایم اون رو از دیگری بشنویم!!

بهش میگن " باج عاطفی دادن " تو درواقع ترور عاطفی شدی!! به نقطه ضعف عاطفی تو شلیک شده و کشته شدی و نیاز داری یه نفر اون کالبد رو دوباره به زندگی برگردونه...

یا همونجا کِرم بزنه!! 

قسمت دارک ماجرا اینه که شلیک کننده از این پایان آگاه بوده اما شما نه!!!

ببین معمولا آدم‌ها دهه بیست زندگی فرصت آزمون و خطا دارن و حسِ تجربیاتِ شخصی که ممکنه برای هر کدوم متفاوت باشه دارن، شما حتی به ۲۰ هم نرسیدی!! 

ولی اون آقا در دهه ۴۰ !! اون در پایدارترین حالت ممکن در زندگیش هست و نباید اجازه می‌داد این وابستگی پیش بیاد!! پس عملا در یه تله هستی!! اون گرگ مهربون یه بچه بازه!! پدوفیله !! حالا شما میتونی اسم خوشگل براش انتخاب کنی!! 

ماها از مریخ نیومدیم!! ماهم به اشتباه در سنین تنش وابسته میشدیم و میدونم چه بده!! اما این که تو داری میری یه بیراهه‌ از پیش تعیین شدست!! تو یه طعمه ایی برای اون چروکیده آشغال!!!

تصمیم با خودته...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

وای سنت خیلی کمه دقیقا اوج گول خورنه بزرگتر بشی میفهمی اینا کشکه

دیقا حرف مامانمم همینه
واقعا سردرگمم

اشتباه نکن این کارایی ک بهت گفتمو اگه جدی میخوای ترکش کنی انجام بده مطمئن باش نتیجه میبینی با اینده ...

این 3 دقیقه در قیامتو خوندم قبلا
هعیی ممنونم

قبلا بودالان خودم مقاومت کردم ک راضی نیستم و خانواده هامون اوکی نمیشنهرچند هرازگاهی بین حرفاش از دست ...

کم کم تمومش کن اگه یه دهه بینتون بود 50درصد شانس داشتی

ولی الان یک درصد هم شانس نداری چون سه دهه بینتونه

اصلا قابل درک نیست  تو خو جوونیتو میزاری پای یه پیرمرد 

خدایا به امید تو

میدونی گاهی ماها میدونیم که راه اشتباهه، اما میخوایم اون رو از دیگری بشنویم!!بهش میگن " باج عاطفی دا ...

حرفاتون کاملا درسته

خودمم از راهی ک اومدم پشیمونم
اما نمیدونم چطور برگردم