من به خاطر یه سری مشکلاتی که تو زایمان برام پیش اومد یه هفته بیمارستان بستری شدم و ۳ بار رفتم اتاق عمل . بعد از مرخص شدن کمردرد و پادرد خیلییی شدید گرفتم در حدی که نمیتونستم از جا بلند بشم . به خاطر همین به دخترم تا دو ماهگی شیر خودمو دادم . بعد کمکی شیرخشک دادم اما کلا شیر خشکی شد و دیگه سینمو نگرفت با اینکه شیرم خوب بود . الان نزدیک ۷ ماهشه و من عذاب وجدان ولم نمیکنه. همش میگم کاش اون دردا رو تحمل میکردم اما بچم هیچ وقت با شیشه شیر و شیرخشک آشنا نشده بود .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یک ماه و نیم شیر دادم و با وجود اینکه شیرم زیاد بود و هنوزم هست، مجبور شدم شیرخشک بدم، مثل شما گاهی وقتا عذاب وجدان دارم ولی چه میشه کرد 🫤🤕 دخترم الان دو ماه بیست روزه است
به زودی زایمان میکنم، اما چون شاغل هستم نمیخوام وابسته شه، بعد من کلا خیلی سینه های حساسی دارم نمیخوام درد بکشم و در آخر اینکه شیر خشک خیلی مغذی و کامله