2777
2789

ترکای بالا شاید

ولی ترکای مرکز براشون مهم نیست دختری که باهاش وصلت میکنن کجاییه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

منکه فارسم با ترکای عزیز درارتباطم خیلی اوکین

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

خاکبرسرت بس کن دیگه چرا خودتو و خوار میکنی الان خیلی خوشحالی که یه پسر پس زدت که هی میگی خجالت نمیکشی

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ترکای بالا شایدولی ترکای مرکز براشون مهم نیست دختری که باهاش وصلت میکنن کجاییه

ببخشید ترک بالا و مرکز چیه

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ببخشید ترک بالا و مرکز چیه

نقشه ایران منظورمه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من زن پسرعموم ترکه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

خاکبرسرت بس کن دیگه چرا خودتو و خوار میکنی الان خیلی خوشحالی که یه پسر پس زدت که هی میگی خجالت نمیکش ...

اینکه یه پسر نپذیرفته( نه که پس زده) نشون دهنده بی شرفی خودشه چرا استارتر باید خجالت بکشه؟؟!!

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد