2777
2789
عنوان

یه نفر بیاد ک ازش راهنمایی بخوام بدون قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست
کم کم تمومش کن اگه یه دهه بینتون بود 50درصد شانس داشتیولی الان یک درصد هم شانس نداری چون سه دهه بینت ...

ببین اخه من هی سعی میکنم کم کم تمومش کنم اما خودمم نمیدونم چی میشه ب خودم میام میبنم با نیش باز و خیلی صمیمی دارم چت میکنم
الان من دارم تصمیم قاطع میگیرم ک تمومش کنما. اما دو ساعت بعد ک پیام داد همه چیز یادم میره

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

حرفاتون کاملا درستهخودمم از راهی ک اومدم پشیمونماما نمیدونم چطور برگردم

تمومش کن!! مگه اون اصراری داره یا مزاحمت میشه؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمومش کن!! مگه اون اصراری داره یا مزاحمت میشه؟

ن هیچ مزاحمت و اصراری نداره
خودمم ک نمیتونم یا جرئتشو ندارم نمیدونم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

حرفاتون کاملا درستهخودمم از راهی ک اومدم پشیمونماما نمیدونم چطور برگردم

بنظر من چون عادت کردی یه دوست پسر جون پیدا کن مجازی دیگه با اون درد دل کن تا واست سنتی خواستگار بیاد

خدایا به امید تو

بنظر من چون عادت کردی یه دوست پسر جون پیدا کن مجازی دیگه با اون درد دل کن تا واست سنتی خواستگار بیاد

مامانم و دوستام اینقدر سعی کردن از این راه

ولی فایده نداشت واسم

مثلا میرفتم 3 روز بعد جواب اونارو میدادم در حالی ک توی چت همین اقا 24 ساعت شبانه روز انلاین میبودم تا وقتی ک پیام داد فورا متوجه بشم

ن هیچ مزاحمت و اصراری ندارهخودمم ک نمیتونم یا جرئتشو ندارم نمیدونم

الان متوجه تفاوت سنین پایداری با تنش شدی؟

گاهی سیلی رو خودت باید به خودت بزنی!! 

بی رحم باش با دلت وقتی عقلت میگه راه اشتباهه!!  پا بزار روش تا بزرگتر بشه دنیات...

ممکنه اوایل سخت بگذره، اما یه روز شبیه ما شاکر خداوند میشی که اشتباهاتت رو به موقع متوجه شدی و برگشتی...🌱

امیدوارم تصمیم احمقانه‌ایی نگیرید، ببخشید اگه تند بود کامنتم آخه ماها یه خانواده‌ایم... 

خدانگهدار. 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

الان متوجه تفاوت سنین پایداری با تنش شدی؟گاهی سیلی رو خودت باید به خودت بزنی!! بی رحم باش با دلت وقت ...

بله حرفاتون درسته

ممنونم بابت راهنماییتون