من پنهونی و فقط تو دل خودم عاشق دوست شوهرم شدم و حالا دیروز فوت کرده ، شما رو به خدا سرزنشم نکنید کارم ازین حرفا گذشته ، انگار زندگی برام تموم شده فقط خاطراتش جلو چشممه ، به خودکشی فکر میکنم
نه حسم بخاطر خوب بودنش نبود راستش خیلی تحویلم میگرفت و مطمئن بودم از عمق وجودش دوسم داره و منم کم کم ...
عزیزم شما که سنت کم نیس به احتمال زیاد یا شوهرت بهت محل نمیداده یا تو دوسش نداری
اون رفیقش هم دوست نداشت میخاست مخت بزنه ازت سو استفاده کنه مطمئن باش کسی که آدم درستی باشه نمیوفته دنبال زن شوهر دار شانس اوردی قبل اینکه اتفاقی بینتون بیفته اینجوری شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله عزیزم بخدا من از این داستانا زیاد شنیدم حتی از دوربریام مردا دنبال سو استفاده بودن و وقتی زنه طلاق گرفت ولش کرد رفت طرف... سعی کن منطقی باشی نزار آدمای سو استفاده گر زندگیت خراب کنن بخاطر بچت
ولی من هیچوقت شهامت اینکه بهش زنگ یا پیام بدم رو نداشتم تا این اتفاق افتاد و بیشترین زجری که میکشم بخاطر همینه ، در حدی که میگم ای کاش زندگیمم به خاطر میفتاد ولی باهاش حرف میزدم انگار نیمه گمشدم بود