2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 45 پست
نه حسم بخاطر خوب بودنش نبود راستش خیلی تحویلم میگرفت و مطمئن بودم از عمق وجودش دوسم داره و منم کم کم ...

عزیزم شما که سنت کم نیس به احتمال زیاد یا شوهرت بهت محل نمیداده یا تو دوسش نداری

اون رفیقش هم دوست نداشت میخاست مخت بزنه ازت سو استفاده کنه مطمئن باش کسی که آدم درستی باشه نمیوفته دنبال زن شوهر دار شانس اوردی قبل اینکه اتفاقی بینتون بیفته اینجوری شد

معلومه بیشتر از اینا بوده ک خودشو میخاد بکشه وگرن ...

نه اینطور نیست بخدا ، من کلا آدم احساساتی ای هستم حتی برای یه غریبه که ندیدمش هم کلی ناراحت میشم نمیدونم راستش خیلی زیاد دلم براش میسوزه مظلوم رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شما اینطوری فکر میکنین ؟

بله عزیزم بخدا من از این داستانا زیاد شنیدم حتی از دوربریام مردا دنبال سو استفاده بودن و وقتی زنه طلاق گرفت ولش کرد رفت طرف... سعی کن منطقی باشی نزار آدمای سو استفاده گر زندگیت خراب کنن بخاطر بچت

بعدم این به چشم نشونه در نظر بگیر

ولی من هیچوقت شهامت اینکه بهش زنگ یا پیام بدم رو نداشتم تا این اتفاق افتاد و بیشترین زجری که میکشم بخاطر همینه ، در حدی که میگم ای کاش زندگیمم به خاطر میفتاد ولی باهاش حرف میزدم انگار نیمه گمشدم بود 

بله عزیزم بخدا من از این داستانا زیاد شنیدم حتی از دوربریام مردا دنبال سو استفاده بودن و وقتی زنه طل ...

عزیزم معذرت میخوام میشه درخواست منو قبول کنی یه موضوعی هست که نمیدونم به کی باید بگم ، خواهش میکنم عزیزم ممنون میشم