من پنهونی و فقط تو دل خودم عاشق دوست شوهرم شدم و حالا دیروز فوت کرده ، شما رو به خدا سرزنشم نکنید کارم ازین حرفا گذشته ، انگار زندگی برام تموم شده فقط خاطراتش جلو چشممه ، به خودکشی فکر میکنم
کاملا مشخص بود الانم جگرم داره کباب میشه براش کاش بهش زنگ میزدم باهاش حرف میزدم خیلی پشیمونم
خب خداروشکر ک زنگ نزدی، ممکن بود ب گناه بیفتید، در هر حال اون دیروز میمرد... خیلی ها عاشقن عشقشون ولشون میکنه ، شکست عشقی میخورن و.... زندگی در گذره... چند روز گریه کن بعد حالت خوب میشه
شاید آدم خوبی بوده و ته دلت تحسینش میکردی همینالان همچین حسی داری بزار ی مدت بگذره خوب میشی
نه حسم بخاطر خوب بودنش نبود راستش خیلی تحویلم میگرفت و مطمئن بودم از عمق وجودش دوسم داره و منم کم کم عاشقش شدم بخدا همین پریروز میخواستم بهش پیام بدم دوباره پشیمون شدم
کاملا مشخص بود الانم جگرم داره کباب میشه براش کاش بهش زنگ میزدم باهاش حرف میزدم خیلی پشیمونم
پشیمون چی ؟
بببن نمیخام دردتو بیشتر یا قصاوت کنم اگه بود چی خیانت میکردی چرا مساعل رو جوری نشون میدین ک طبیعیه خانم اگه جای شما شوهرتون همچین حس یا میومد اینجا میگفت باورکن همه میپریدن بهش ک چطور میتونی با اینکه زنو بچه داری
شما اگه همیچن حسی داشتی طلاق میگرفتی تموم هرکاریم میخاستی میکردی خاهشا نیایین اینجا از چیزایی ک طبیعی نیستن طبیعی نکنین
خب تنها راه درمان چنین از دست دادنایی)فرق نداره فانتزیت چیه(تنها درمانش اینه که دوره عزاداری و حتما طی کنی وگرنه هیچ وقت تموم نمیشه و فقط هی دنبال نفر سومی که جایگزین کنی