2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا مشخص بود الانم جگرم داره کباب میشه براش کاش بهش زنگ میزدم باهاش حرف میزدم خیلی پشیمونم

خب خداروشکر ک زنگ نزدی،  ممکن بود ب گناه بیفتید،  در هر حال اون دیروز میمرد...  خیلی ها عاشقن عشقشون ولشون میکنه  ،  شکست عشقی میخورن و....  زندگی در گذره...  چند روز گریه کن بعد حالت خوب میشه

شاید آدم خوبی بوده و ته دلت تحسینش میکردی همینالان همچین حسی داری بزار ی مدت بگذره خوب میشی

نه حسم بخاطر خوب بودنش نبود راستش خیلی تحویلم میگرفت و مطمئن بودم از عمق وجودش دوسم داره و منم کم کم عاشقش شدم بخدا همین پریروز میخواستم بهش پیام بدم دوباره پشیمون شدم 

خب خداروشکر ک زنگ نزدی، ممکن بود ب گناه بیفتید، در هر حال اون دیروز میمرد... خیلی ها عاشقن عشقشون ...

مشکلم اینه که نمیتونم تو خونه گریه کنم خب اونوقت نمیگن تو چرا انقد براش ناراحتی ؟ اونا نمیدونن من دارم چی میکشم ، خیلی سخته هیچوقت فکر نمیکردم همچین بلایی سرم بیاد 

کاملا مشخص بود الانم جگرم داره کباب میشه براش کاش بهش زنگ میزدم باهاش حرف میزدم خیلی پشیمونم

پشیمون چی ؟

بببن نمیخام دردتو بیشتر یا قصاوت کنم اگه بود چی خیانت میکردی چرا مساعل رو جوری نشون میدین ک طبیعیه خانم اگه جای شما شوهرتون همچین حس یا میومد اینجا میگفت باورکن همه میپریدن بهش ک چطور میتونی با اینکه زنو بچه داری

شما اگه همیچن حسی داشتی طلاق میگرفتی تموم هرکاریم میخاستی میکردی خاهشا نیایین اینجا از چیزایی ک طبیعی نیستن طبیعی نکنین 

نه موضوع اینطوری نیست که شما فکر میکنی ، یه داستان طولانیه لطفاً قضاوت نکن

عزیزم از حرفات چیز بیشتر از این نمیشه برداشت کرد 

بعضی از فکر ها رو حتی نباید به زبون آورد 

چه برسه به اینکه ت سايت عمومی بزاری آخه قربونت برم